pakej pertunangan 2012

By Farhana IezAna - 9:57 PM

lama dh ak xupdated blog nie..hihihi bz la skg mcm2 mslh kne settel kn..mslh krj,mslh dgn mr BEE lg plg rumit mslh dgn fmly mr BEE..xpela skg nie aku xnak cte psl mslh2 nie smue ye..


utk pengetahuan semua mgkin la kn kami akan bertunang awal tahun dpn..hihihi angan2 je tu..lgpn mr BEE belom discuss dgn fmly dia dgn fmly aku lg..so dia plan nk bincang dgn fmly minggu nie ble dia blk dari outstation kt jb..ssh jgk nk rancang jadual utk mr BEE nie,ask outstation je memanjang..kdg2 rasa boring jgk sbb apa yang kiteorg sllu wt dh berubah xsama mcm dl..


kteorg xnk spend bnyk sgt duit utk bertunang nie..lgpn mr BEE baru je krj kn..so kena bertolak ansur la,xboleh pentingkan kemahuan aku je..rancangan ny nak ambik pakej lengkap seperti ini:


Mini Pelamin duduk
Sepasang baju perempuan c/w vail, bunga tangan, aksesori
Makeup

Fotografi

1 unit Arabian Kanopi 
- 4 meja bulat utk 8 orang,
- 32 unit Kerusi berbalut & Bereben,
- Kipas, 
- Scallop mengikut tema kaler, 

1 set Meja Buffet

100 pax katering

MENU PILIHAN

(a) Nasi Minyak &  Nasi Putih
      Ayam Masak Merah/Ayam Goreng
      Daging Masak Itam/Kari
      Pajeri Nenas/Acar timun nenas
      Buahan
      Jus kordial
      Air Teh Tarik
      Bubur Kacang
      Pelayan

(b) Nasi Putih
     Udang sambal
     Ayam Goreng/Ayam Kari
     Sayur Campur
     Buahan
     Jus Kordial
     Air Teh Tarik
     Bubur Kacang
     pelayan

semua dlm pakej nie dgn harga rm2399.00 je..agk2 nye murah x pakej ni??bg aku la kn ok jgk..ssuai dgn bajet..so maybe dlm bulan 11 nie nk singah butik nie la..


kalau ad sape2 yg berminat dgn pakej nie boleh la tgk web nie klik sini..
nie promosi akhir tahun nie sahaja, so spe yang rancang utk awal tahun dpn bly la book kalo berminat..


  • Share:

You Might Also Like

0 comments