Gold Coast Resort Morib

Holiday: Percutian Pertama Dengan Anak di Gold Coast Resort Morib

8:56 PM

Entry ni agak pnjg jgk tau..bnyk gmbr. pesanan awal2 ni..hope xbosan la..

ok..al kisah ny pada 28.8.14 aritu aku bercuti kt Gold Coast Morib. beli kt groupon, papa Arsya yg belanje sempena Arsya n mama selamat bersalin. kiteorg beli pakej utk 2pax include water theme park, breakfast and dinner skli utk 1 mlm. since dh ada anak kecil ni, xkan kiteorg nk kuar mlm merayu cari makan kn, so tula sbb nya ambk pakej include dinner skli..pakej utk 2 hari 1mlm ni hanya rm198 je utk low session weekday.murah kan..

kiteorg cek-in dlm pukul 12. dpt kunci terus sbb ada bilik kosong. kalau ikut kn pttny cek-in kol3 ptg tau. tp kiteorg dpt bilik 2 single bedded. klo nk tgu queen bedded room xtau dpt msuk kol bpe n xpasti ada bilik kosong ke x haritu. jadi Papa Arsya just proceed je even dpn 2 single bedded tu kn..xpe nnt bly sambung katil.

masuk2 bilik je confirm la aku ambik gmbr bilik dl. ni gmbr dlm bilik studio suite 2 single bedded.





Bilik besar sgt. bly masuk 1 lg katil queen tau. kalau family ramai bly bwk toto je. hotel room amenities pn bnyk tau.. 









Nie pulak view dari balkoni bilik kitorg. facing water theme park dgn pantai. xdela bosan kn..








Belanja 1 gambar Arsya tgh tido time mama papa die dok usha org mandi kt water park tu.


Pagi esok ny baru la kami g mandi kt theme park ni. tp papa Arsya je tau yg mandi. mama kena jaga Arsya. nnt Arsya dh besar sikit kite dtg sini lagi bawak Arsya mandi sini pulak.
kalau in house guest, mase cek-in kt reception akan bg gelang utk masuk theme park tu. in house guest dpt gelang wrne putih, means boleh masuk theme park tu bile2 masa pn selagi korang dok hotel tu..

nie lap pool, dalam utk org dewasa

Ni pulak baby pool. air paras2 buku lali je. sesuai la klo bwk baby@anak2 kecik tu kn.

yg nie mcm river pool. pool yg lebih panjang, air takat paras dada kalau jenis yg pendek cm aku ni la..





nak cite pulak psl breakfast n dinner die. makanan best, bnyk pilihan. aku dtg time weekday xdela ramai org sgt. tp pilihan makan bnyk. breakfast n dinner mmg ada steamboat jgk tau. makanan sedap. aku bg 9/10 la.

ok sblum balik, kteorg g tepi pantai. harus lah ambk gambr dl kn.



actualy bnyk lg aktiviti menarik yg boleh buat kt sini tau.. ada permainan outdoor utk tepi pantai. klo g kt lobby ada info psl ni.


You Might Also Like

5 comments

  1. mandi kat theme park boleh pakai t-shirt biasa ke?
    ke kena pakai swimming sut?

    ReplyDelete
  2. Bestnyer..bilalah nk rancang bercuti ni..cutenye tdo..

    ReplyDelete
  3. bestnya! nnt nak gi jgk.. yayyy~

    ReplyDelete
  4. @diyana : bebas nk pkai apa pn..hihi
    @cikmah: g time org xrmai..best..
    @kmar : g jgn x g..hihi

    ReplyDelete
  5. jika berminat untuk pakej cuti di gold coast morib untuk 4 orang means boleh dua keluarga untuk pakej cuti menarik termasuk water theme park ticket, then boleh email kepada saya jika berminat, normunirahmohdsalleh@yahoo.com

    ReplyDelete

SUBSCRIBE