KLCC free Water Park

By Farhana IezAna - 10:55 AM

Assalamualikum..

lupa nak cite, lepas kami pergi Aquaria KLCC tu ,saja la jalan2 kt KLCC park luar tu. besar tau park dia. best la sapa duduk area terdekat boleh joging2, jalan2 kt park dia.

tapi mungkin ramai yang tak tahu kt situ ada free water park tau. kami pun jenuh gak cari rupanya dia mcm kt tengah2 park. kena turun bukit sikit baru nampak. tak pun korang follow jela signboard kt park tu. sure sampai punya. sebab dh petang2, nampak rama yg tengah joging. ada juga yg saja2 riadah, main kt playground & jalan2 round park ni.

aku sebenarnya pergi sini memang dh plan nak nk bawak Arsya main air kt sini kejap. masa dia ni kecik2 kami selalu bwk dia main air (swimming). sebab tu dia ni suka sgt swimming smpai sekarang.





kalau x salah kami pergi ni time weekdays, tak berapa ramai org sgt pun kt sini.
nampak macam bersih juga la kt sini. facilities pun ok ada tandas, tempat tukar baju kt situ. so tak payah risau nak jalan jauh la kan.. aku x masuk toilet dia so lupa dh macam mne.

water park ni tak la besar mana pun tapi nk saja2 bawa anak ok je. tapi skg dh ada water part baru kt cheras. xjauh dr KLCC ni. sana pun free & rasanya lagi besar. situ xpernah lagi try bawak anak2.
Insyallah ada rezeki kami ke sana pulak la.

  • Share:

You Might Also Like

0 comments