Excited

By Farhana IezAna - 1:58 PM

Aku excited skg nie..
sebab nya dh boleh collect picture dari OP saturday nie..
Lepas dh dpt baru la boleh post bnyk2 kt blog nie..

Spe yg cri kt FB mst xkn ada punya la..aku just nak upload kt blog je..
so nasib la sspe yg terjumpa blog nie dpt la tgk..
mmbr kt fb pn ramai yg tny mana gmbr masa tunang?upload la bnyk2..
dan jwpn aku,sory ye kwn2 xkn aku upload kt fb..hihi

kenapa aku just upload kt blog sbb aku rse blog aku nie xrmai yg tengok then kebanyakan ny bkn dari kalangan org yg kenal aku pn..haha

kt fb tu korg tgk jela mne yg ada org tagged aku..hihi
terok kn aku..
Masa sebelum tunang dl,aku dh awal2 ckp dengan OP supaya jgn masukkn pic aku tunang kt mana pn..just aku bg permission utk msukkn gmbr mse makeup je tu pn just before gan after makeup..Makeup session pn xde kt OP sebab aku mmg xnk OP apa gmbr mse makeup session aritu..

apela hasil gmbr dari OP nnt ye..aku dgn En Faiz mmg xbiase org ambk gmbr kiteorg..sllunya mst muka kiteorg tah pape je..
aduh takut pulak nak mmbayangkan nya..
tp dlm takut2 tu still excited nak tgk jgk..pasrah jela klo muka kiteorg tah pape nnt dlm gmbr tu..

  • Share:

You Might Also Like

3 comments

  1. @zana:nnt awk coment lg bile sy post pic tu cntik ke x..skg jgn la ckp cntik lg..nnt tgk2 muke kiteorg tah pape je..hihi

    @kinchi.com:tunggu tau..nnt kite post..

    ReplyDelete