Matta Fair dapat Percutian Percuma

By Farhana IezAna - 10:50 AM

Jgn terkejut ok,tp nie real la..
semalam lepas balik krj aku dengan en tunang g matta fair..naik moto jelakan,kalau naik kete mst xsempat sampai la..nie bukan kali pertama g matta fair,every year mesti g.

actually target g matta fair semalam sebab nak cari pakej utk honeymoon next year.
mcm biasa la bile smpai2 kena beli tiket kn rm3 seorg,then dapat bag..pastu kiteorg naik la escalator g tingkat 1 dl..kalau xslah hall 2.3 kot.

kiteorg masuk sana pusing punya pusing dh ambik bnyak broucher(btol ke ejaan ny?hentam jela),lepas dh 3-4 kali pusing 1 hall tu tetiba mse dpn booth swiss garden hotel,tetiba ada org offer percutian percuma 3d2m.teros aku ajk En tunang untuk g dengar penerangan diorg..

org tu ckp die cuma nak dapatkan feed back je,sebenarnya swiss garden tengah cari membership so diorg sediakan pakej yg bgs sgt,so aku dgr jela..actually ape yg diorg ckp tu,pakej yg diorg buat amat la berbaloi walaupun kena bayar dp dan bulanan 48bulan.

lepas sejam dengar diorg promote tu kiteorg decide xnk join la.siorg yg promote tu xkisah pn janji kite bg jawapan nye ye@tidak je..
lepas dh jawap diorg bg 1 baucher free penginapan 3d2m siap ada pilihan 3 buah hotel lg.
1.Swiss-Court Holiday Apartment Damai laut

2. Swiss-Garden Resort&Spa Kuantan


3. Swiss-Garden Residences KL.


Boucher nie just utk accomodation only tau.tp berbaloi la kan.ada 3 pilihan so boleh pilih salah 1 je.brocher nie valid 3 bulan je.so aku tengah pikir mcm nak g kuantan je.dh lama xg cherating,tengah cari tarikh yg sesuai.dlm brocher tu ada ckp just utk gari ahd-kamis je,then public holiday dan school holiday xboleh.

korg2 kalau nak percutian percuma singgah la booth Swiss garden hotel tau..hihi

  • Share:

You Might Also Like

0 comments