Sebab Kemalasan dan Tak sihat

By Farhana IezAna - 10:26 AM



Nie la sbb nya.
jadi jgn tanya kenapa blog nie asik x update je..

dipenghujung bulan puasa yg mencabar sbb kesihatan yg tidak mengizinkn..kadang2 rse demam. aku pn selesama, batuk dan sakit tekak yg teruk jugak..baru semalam mc then dpn ubat.
lucky xde muntah2 just pening kepala je dan rse nak tido je..
sekarang susah nk bg pg dh..lg2 ble nk g krj..


ana buat test nie pn sbb dh 6 hari miss P lewat dtg..bulan leps dtg P pada 1Hb July, then ikut kiraan sepatutnya bulan nie dtg 30Hb July. sebab gap 27-28 hari je.
ble dh lewat ke 6 hari tu, aku ckp dgn suami, just sje nk wt pregnancy test sendiri, klo ada, ada jela..klo xde pn xkisah..sbb kiteorg baru start merancang seminggu selepas aku period lps.konon nye xnk anak dulu la..tp tgk2 bulan nie lekat pulak..
igt jgkaan aku sendiri, aku mungkin dh mengandung 3-4 minggu.

sekarang tgh blur2 x tau nk wt pengesahan kehamilan kat mana dan bila. rse mcm nk wt terus kt KK gov je..

  • Share:

You Might Also Like

10 comments

  1. Tahniah awk..jaga diri extra2 carefull di awal pregnancy ni..mkn pun jaga...=)

    ReplyDelete
  2. Tahniah dear.. Rezeki Ramadhan dan Syawal tu..

    Selamat hari raya aidilfitri dear.. Maaf zahir batin..

    ReplyDelete
  3. congrats sayang.....
    dilla belum ade rezeki lagi la.
    anyway...please~~~~extra careful okay.awak baru lagi tu.jaga diri jaga baby dalam tummy tu

    Selamat hari raya
    maaf zahir batin :)

    ReplyDelete
  4. tahniah ana (^_^)
    pergi je mane2 klinik pun ok..
    jaga diri ya~

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah.. bestnya dia.. pia dah 2kali buat test... xde rezeki lg.. nak babyyy..hehhe

    ReplyDelete
  6. Tahniah ana... bru terbaca entri ni... Dtg je mana2 klinik kesihatan ibu & anak yg terdekat. Kalau nak berkllinik dgn gomen la.. =)

    ReplyDelete