Pregnant Again :)

By Farhana IezAna - 1:50 PM


Alhamdullilah aku disahkan pregnant semula..







sorry lambat inform..tp ni hasil upt 22 minggu yg lps bersamaan 5 bln 2 minggu 4 hari...

knp lmbt inform sbb aku mabuk teruk sehingga jd suri rumah sepenuh masa je skrg ni..hihi seronok gak dok umah je..tp baru usia kandungan 5 bln ni yg aku aktif dan segar bugar..selera pn bertambah start kandungan 5 bln ni..


nanti aki share pengalaman aku masa 1st trimester yg sgt mencabar tu ye...


ps~ rindu korg semue..last aku updated blog mase awl bln oct thn lps je..so kire ls sndiri dh bpe lama aku menyepi kn..

  • Share:

You Might Also Like

4 comments

  1. hee~ rajin2 update ye... hehe

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah!

    seronok dgr org pregnt again after mc (dnc)..tup2 awk dh 5 bulan ye.

    sy baru je mc 2 minggu lps. ni tgh duk menggoogle pengalaman sape2 n mcmna nk prgnnt again.tup2 nmpk awk :)

    nnt update cetia sikit blh tak..ttg mc, ada buat dnc or tak and kot ada tips mcmna awk prgnt semula :)

    ReplyDelete
  3. CikCT : sy xde buat dnc pn..turun sendiri je..lps gugur terus start mkn asid folic..xempat dtg period pn lps gugur tu terus pregnant balik..

    ReplyDelete