Produk AM

My SkinCare: Aura Maya

2:07 PM

Saja nak cite produk skin care aku pakai dh dekat setahun..
produk nie aku pernah cite sebelum nie..klik entry nie..
Sekarang aku dh mcm egen utk produk nie..sejak2 jiran2,kawan2,kuzen2,sedara mara dh sbuk tanya..
so aku dptkan stock utk yang bertanya dan nak try tula..

saja nak share gambr aku dl dan sekarang..

muka aku dl2 tahun 2010.setahun sebelum mengunakan produk nie..
hampeh kan..kulit gelap.tu gmbr pkai mekap.klau xpkai lg la burukkan..
dl bile nak keluar je mesti bermekup..kalau xmekup mmg muka kusam sgt.
mak aku pun sekarang pakai produk nie jgk tau..hihi

nie testimoni aku sndiri la..gambar 8-9 bulan lepas.

dan ini adalah gmbr aku 2 bulan lepas.

memang since pakai produk nie aku keluar tak pakai sebarang kosmetik pun termasuk bedak sekalipun..
nie gmbr masa balik krj.aku pergi krj pun muka togel je..tanpa sebarang makeup pn..
berbeza tak muka aku nie?hihi

kalau nak tengok testimoni lain boleh tgk kt fb aku.
kepada sesapa nak try boleh pm kt fb tu@email@komen je kt sini..hihi
sapa yang dh pakai produk nie boleh share pengalaman kt kite ye..

~sharing is caring~

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE