Real Wedding: Azrin Kawen.

By Farhana IezAna - 2:54 PM

last week cuti wesak day on saturday kn??tarikh pun cantik 5.5.12.
one of my frient 1 class masa kolej dl..sama2 budak archi la..
dl aku prnh post entry mse die bertunang.

mcm sekejap je masa berlalu,mcm baru je aku attend engagement day dia..pejam celik dh kawen pn dia skrg nie..hihi

dia buat majlis sanding kt dewan komuniti bandar tun razak.
dewan nya dekat dengan lrt bandar tun razak.yang bangunan warna warni tu.
dewan kt tingkat 8,cantik dewan nya.parking pun mmg banyak giler la..7 tingkat parking mne tak banyak kan..

wedding yang ke 3 utk tahun nie yang aku attend bertemakan warna merah.

Kwn2 archi dl.



Bile la my turn pulak kan..berdiri sebelah pengantin jela dl..hihi


balik dari wedding tu,kami still lapar lagi..
makan la apa lagi kan..
muka org lapar je memanjang.

  • Share:

You Might Also Like

0 comments