Holiday

HOLIDAY: BERCUTI DI JOHOR BAHRU (PART 4- Last)

12:10 PM

Assalamualikum.


Sorry part last ni agak lambat kita update.
Untuk hari terakhir, kami breakfast kt hotel macam biasa je, siap mandi2 pool lagi. tapi anak la yang mandi pool nya. sementara tunggu nak check out kan. Macam biasa la kami mesti check out dalam kol12 juga kan. guna kan masa yang ada sebaik mungkin.




budak ni berlagak sikit, sejak2 dah pandai guna pelanpung tu, semua nya nak buat sendiri tau.. tak ada orang pun mandi pool ni. ni ha 2 beranak ni je yang mandi puas2 kt sini. masa dah nak balik bilik tu baru la ada 1 family ni dtg nak mandi. tapi aku dh masuk bilik dulu masa ni. tak lalu nak dokong Adaniy lama2. dia tak berdiam nak ikut kak dia main pool jugak.

lepas check out, kami terus kan perjalanan nak melawat kawan aku. kebetulan dia baru beberapa bulan pindah rumah baru kan. so kita pun g la melawat dia. dulu dia datang kl melawat kita masa pantang Arsya. Rumah dia ni kat Batu Pahat. ambil masa dekat 2 jam juga nak dari JB nak ke Batu Pahat ni.

Terima kasih la kawan ku sorg ni siap masakakn bihun lagi wt kami anak beranak. dapat la makan light2 utk lunch kami tengah hari tu kan.
Besar rumah, coner lot lagi tu. dapat la lawan kan. untung dok jauh dr KL. kalo kt kl ni kami mampu tengok je harga rumah gini.

Kawan kolej kita dulu. 1 kelas architechture. sorang mak ana 1, sorang mak anak 2. kami masih comey molek tau. badan mcm anak dara.
dalam pukul 3ptg kami gerak pergi melaka pulak. sini kami singgah kt Freeprort Afamosa tu. saja jalan2 cuci mata sebab kt JPO haritu tak jumpa apa yang nak.
lama juga kami kt afamosa ni. sampai malam. lps makan malam baru kami gerak balik KL semula.

Hari biasa masa ni kan. free je tak ramai orang pun. Arsya nak lari sini sana pun kami tak kisah sangat.
sampai rumah agak lambat, tengah malam kalau tak salah. penat oii. esok nya kami sempat kemas2 baju kejap sebab nak g Kuala Selangor pulak attend kenduri kawen kawan asben dari sekolah teknik dulu...
ok nanti kami sambung cite g Kuala Selangor pulak ye.

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE