Holiday: Company Trip ke Bali (Part 1)

By Farhana IezAna - 10:00 AM

Assalamualikum...

ok kita cite kuar topik pulak. asyik cite pasal rumah dgn abah aku sakit je kan..
ok ni kita cite trip lama. lama pun tak lama sgt la..bulan 4 lepas. sekali cuti hari pekerja. masih dalam tahun ni so belum lambat sangat lagi la kn..hihi

ok ni trip dengan campany ye. ni juga 1st trip aku pergi oversea. (betol tau, jangan gelakkan aku dah nak masuk 30 baru dapat g oversea). kalau duit sendiri aku rasa tak tahu bila la g oversea nya.. impian no 1 nak jejak tempat pertama guna duit sendiri g umrah dulu. tapi mana tahu ada rezeki free g BALI. aku pun ikut jela kan.

Company trip ni sekali dengan Annual Dinner dan ini kali pertama company aku buat Annual Dinner kat oversea.

First aku nak share kiteorang punya itinerary 4D3N kat Bali.

Tour packages / Hotel Details :
Tour : 4D Bali FullBoard
Date : 29 April - 02 May 2017
Hotel : Sense Sunset Seminyak

Itinerary :
Day 1 KUL / BALI - DENPASAR CITY TOUR BARDJA SHANDI MONUMENT
Upon arrive Bali International airport, meet and transfer to Braja Shandi Monument, a monument
of Balinese People Struggle. The monument is rectangular in shape and is located in front of the Bali
Governor's Office.
Dinner : BBQ SEAFOOD DINNER @ GANESHA JIMBRAN


Day 2 UBUD TOUR - KINTAMANI VOLCANO - TAMPAK SIRING TEMPLE - ELEPANT CAVE - SHOPPING POLO T-SHIRT
After break fast the trip starting visit Ubud is famous with Balinese souvenirs and hand made like
siver , gold and art of picture bali . Next trip to Kintamani Volcano with the active volcano of mount
batur and beautiful lake. Tirta Empul Temple or Tampak Siring Temple is a holy spring water temple
located in Tampak Siring Village, Gianyar regency and it is about 39 km eastwards from Denpasar
town. It is set in the dale and encircled by the hill. In the west side of this temple, there is an
Indonesian President palace which has been found by the first president.than to Elepant cave ( goa
gajah) . The word of Goa Gajah is anticipated coming from the word of Lwa Gajah, the name of
Buddhist Temple or hermitage for Buddhist monk.
Breakfast : HOTEL BREAKFAST
Lunch : BUFFET @ THE AMORA RESTAURANT
Dinner : BUFFET @ THE NEST HOTEL


Day 3 TANJUNG BENOA WATER SPORT - GLASS BOTTOM BOAT + TURTLE ISLAND - WATER BLOW - COFFEE FACTORY - ULUWATU TEMPLE - PANDAWA BEACH
After breakfast, Pick up at hotel lobby and transfer to Tanjung Benoa and enjoy Fullday tour at
Turtle Island by glass bottom boat is one of the small islands of Nusa Dua (twin island), which
serves as a turtle breeding area. After the tour proceed to enjoy tour to Water Blow, a beautiful
sweet spot where the rock that stands firmly on the beach of Nusa Dua with a unique shape that is
swept by the large waves. After this proceed to local restaurant to lunch and continue to visit
Coffee Factory. Continue the tour to Uluwatu Temple, a mysterious holy ancient temple located
at 250 feet above sea level on the southern point of Pura Luhur. Next, visit Pandawa Beach, a
hidden and secret beach that was very difficult to access due to its geography being located in the
deep valley and surrounded by white stone cliff.
Breakfast : HOTEL BREAKFAST
Lunch : AYAM BETUTU @ CENTRAL PARKING KUTA
Dinner : OWN ARRANGEMENT


Day 4 BALI - KUALA LUMPUR
After breakfast. Free at own leisure and until pick up transfer to airport
Breakfast : HOTEL BREAKFAST


Package Include:
*Roundtrip Air Asia Ticket (KUL-DPS-KUL)
*3 night accommodation @ Sense Sunset Seminyak
*Transport & Petrol
*Simple Nitrogen Balloon decoration @ Jimbaran
*FREE Glass Bottom + Turtle Island
*FREE i Love bali T shirt


Ini pakej yang disediakan oleh travel agent yang company aku booking.
trp seranagi 29 orang dewasa, 4 orang kanak2 dan 1 Infant. 
dengan group yang besar cmni kami kena naik bas besar ye untuk 4 hari tu jalan2 kat Bali.
kurang best g Bali naik bas sebab keaddan jalan yang sempit, jalan jem. banyak masa kami terbuang kat jalan je. nanti aku cite lagi lain masa ye.
kita share sikit gambar sebelum sampai bali.


Ye aku pergi berdua je dengan laki aku. anak2 tinggal dengan nenek atuk diorg.(1st time tinggal kan anak)


Ni Gambar  depan gate tunggu masuk flight ye. semua yang pergi cina, aku je melayu dengan sorang indian.


Ini gambar sebelum checkin. aku tak ada dalam gambar ni sebab checkin lambat sikit. kami g jalan2 kat KKIA2 ni dulu.


  • Share:

You Might Also Like

2 comments