Wedding Dress murah.

By Farhana IezAna - 9:56 AM

Harini aku nak share pasal wedding dress dan bende2 lain yang ada kene mengena pasal wedding la.korg nak x wedding dress yang mampu milik,cantik mcm princess masa wedding korang nanti. dress yg mcm kt bwh nie.









Nie cuma sebahagian kecik je dari koleksi yang korg boleh pilih.yang best ny pasal supplier(kite ckp supplier la sng) nie,korg boleh custom made ikut size bdn korg sendiri.then design pn boleh custom made jgk.color pun boleh custom made.

1 lagi korg jgk boleh pilih sama ada nak china quality @ export quality.kalau china quality lebih murah sikit dari export quality la. harga utk dress china quality serendah rm2++ sahaja.murah x??

supplier nie jugak bukan just ada dress utk bride je tau.ada jugak dress utk bridemaid dan flower girl.
antara bende2 laen yg korg boleh dpt dari supplier nie:
Parasol=rm66



Guestbook set.
siap ad brg2 deco lain lagi tau.rm1++ je








Bridal leather shoe
ada banyak pilihan leather shoe bagi yang suka kasut leather.





Wedding accessories
yang pakai tudung pun boleh pakai bende niekan.cantik je.



Veil 5 meter
yang berangan nak veil banyak2 jela boleh la dapatkan kt sini.

untuk tengok banyak2 lagi,lebih detail lagi.meh la terjah fb
@


  • Share:

You Might Also Like

3 comments

  1. dear, u pernah try ke ? bagus x service dorang ? email i ya butterbrownie@hotmail.com

    ReplyDelete
  2. It is excellent work have done. I enjoy photography too. I do like the handmade stuff, never forgot the handmade wedding gown. Lets' find out here....Bridal gown
    Pre-Wedding Photography
    Bridal Photography
    Handmade wedding gown
    Destination Wedding

    ReplyDelete
  3. Hi jubi.lee tu ade address website tak?

    ReplyDelete