Vendor

Vendor: OP (Love Emotion Picture Promo)

11:38 AM

Kepada B2B yg bajet macam aku boleh la grab pakej dari OP nie.Love Emotion Picture. Dl aku pernah post psl Op nie. klik link ini.

Promotion hanya utk June ini sahaja.cepat2 book ye.

Harga Promosi bermula dari RM999-RM3200).

Pakej RM999 - (1 event)
Pakej RM1150 - (1 event)
Pakej RM1300 - (1 event)
Pakej RM1700 - (2 event) + free gambar kanvas
Pakej RM1850 - (2 event & 2 unit album) + free gambar kanvas
Pakej RM2000 - (2 event & 2 unit album) + free gambar kanvas
Pakej RM2600 - (3 event & 2 unit album) + free gambar kanvas
Pakej RM2850 - (3 event & 2 unit album) + free gambar kanvas
Pakej RM3200 - (3 event & 3 unit album) + free pre-wedding & + free gambar kanvas


kalau nak tahu detail pm je facebook OP @ email die.

cepat2 sebelum terlambat.

~ps: peringatan utk diri sendiri jugak.



You Might Also Like

2 comments

  1. dear,

    please dont hire him. i amik dia time khwin dulu, tp bad service. i mmg xdenied gmbr mmg cntik. (ada yg x cntik pun...) tp 2hari mjlis, gmbr alahai sikit. dhlh gmbr byk berulang2. and until now, dia hutang i 2 brg even i dh byr hbis. wedding i bulan 1, tgoklh sekarang dh bulan berapa...bila tanya memanjang sibuk.

    ReplyDelete
  2. dear all,

    So far kami hire him (love Emotion Pictures) as our photog for wedding bulan 5 hari tu, album delivery time ok, gambar pon banyak yang best best. Then pasal barang2 dlm pakej, semua dia deliver ikut apa dalam pakej i.

    ReplyDelete

SUBSCRIBE