Jalan2 aka Mengukur Jalan

Percutian tak dirancang...

9:47 AM

Last Week aku ke IPOH, hantar rombongan bertunang.

Cousion aku bertunang dgn org IPOH. hihihi




Lepas tu semue dh nak naik Cameron Highland plak..
Aku pn ikut la..ada 3 keluarga yg ikut naik sekali..
dlm pukul 5 sampai sana, jalan2 beli syr segar dan buah segar kt Brincang..


Pastu cari hotel..kol 6 baru la dpt hotel..kteorg tido kt Hotel Heritage kt Tanah Rata..
Tak cadang pn sebenarnya nk g sana..tapi sebab mak aku takut nak turun mlm memandangkan jalan berliku2 dan tak ada lampu kan..tula yg kami pn join tido kt sana.

Dah la sehelai sepinggang je..malam tu kami g pasar kt brinchang, sebat jela pape baju dgn seluar yg murah2 wat pakai tido malam.hihihi










Pagi esoknya kami gerak turun kol8..dengan pakai baju kebaya nya..hahaha..

masa ambik gambar kt bharat tea, ada org tny kami nie dtg utk honeymoon ke..huahuahuahua.
Gelak aku dgr..ada mcm org nk g honeymoon ke???

Then tunang ckp kt diorg yg kiteorg dtg dgn family.sebenarnya mase tu mk abah aku kt dlm kedai, beli the..so kteorg kt luar ambik2 gambar la..hihi..

You Might Also Like

10 comments

  1. bestnyer...cik mah nk g juga insyaAllah minggu depan...excited.....

    ReplyDelete
  2. minggu dpn mesti jem teruk punya kt atas tu..klo nk g better lepas raya cina..

    ReplyDelete
  3. giler tau tak plan dgn x bawak baju apa sume tido sane haha. i pernah pg CH turun pukul 2 pagi semata-mata pg pasar malam dia. haha lg giler kan :p

    ReplyDelete
  4. Sya da lem xg cameron. dulu sebulan skali msti g sbb mkcik dok sane. skang sume bz
    rindu La puLak. huhu

    ReplyDelete
  5. @Cha: tu lg la giler..jauh ko..larat cha ye..

    @Sya: hihi nnt g la lg..sy nk first time naik sana..

    ReplyDelete
  6. bestnya.. x penah gi cameron. one day nk pegi :)

    ReplyDelete
  7. boleh g honeymoon kat Cameron Highland nnt.
    pre honeymoon gitu. wee~!!

    ReplyDelete
  8. @Bie: sy pn bru nie first time g..hihi

    @sarahhernyzar: pre honeymoon yg huru hara dgn xbawak baju ny..huahuahua..

    ReplyDelete
  9. dtg Ipoh, roger Cik Pia ye .. hehehe

    ReplyDelete
  10. @Cik Pia: insha allah next year ana g sana lagi..nnt ana inform cik pia ye..boleh la kite bertemu..

    ReplyDelete

SUBSCRIBE