Excited nak hantar design Baju dgn Kad Kahwin

By Farhana IezAna - 10:49 AM

As'kum semue..

Lama dh aku tak wt entry baru nk..dh seminggu lebih tak wt entry baru..
maaf la mood nk menaip tu kurang la..hahaha

Nak masuk bulan 3 nie aku dh mula excited sgt la.Excited sebab nak hantar design buat baju sanding belah aku nanti..design dgn contoh2 baju yg aku nk memang dh aku kumpul dlm gallery HP aku nie. tp aku nie rambang mata la..kejap aku nk yg nie, kejap aku tukar design lain pulak..sampaikan aku pn dh confius dgn pilihan aku..
korang pernah tak jadi mcm tu??
hahahaha

dl2, aku selalu tny tunang aku, design mana yg ok..atau aku tunjuk die design yg aku nk..tp ada satu hari tu die siap ckp kt aku lg, ala pilih jela mana2 pn, b tahu syg punya pilihan mesti ok punya.

aku tak puas hati sebab die ckp cmtu..aku tny die, knp ckp gitu??

die ckp, die dh pening sebab aku selalu tunjuk kt die pilihan design aku..pastu design nye bertukar2..
die kata, kalau harini die kata ok yg tu, esok aku dh tukar yg lain..
hahahaha baru aku sedar yg aku nie tak tetap pendirian..huahauahua

so sejak beberapa bulan nie, aku dh tunjuk kt die design pilihan aku, sebab die mesti setuju je dgn apa pn design yg aku nk..yg paling penting taste kiteorg sama..hahahaha

Sepatutnya utk baju sanding nie, aku kena g butik sebelum bulan 3, tp sebabkan akk butik tu bersalin pulak, so kiteorg hold sampai akk tu lepas pantang. next appointment 9.3 nie. akk tu suggest tarikh tu sebab 6.3 nie ada pelamin baru sampai. kalau berkenan aku boleh la book pelamin baru tu...




Untuk minggu nie pulak aku akan g kedai kad kahwin, utk discuss design kah kahwin + kotak door gift. awal tak kami wt kad???

nie wt awal2 pn sebab kotak tu prosesnya lama sikit.kalau wt kad je seminggu dl siap pn..

pasal design kad kahwin nie pn aku dh pikir2 lagi nk design cmne..En Tunang nk gambar kiteorg ada kt kad tu. dh la kami tak wt pre wed kan, so mungkin kami pakai gambar masa bertunang dl je..sedih..sob..sob..sob...


Ada beberapa bende lain lagi yg aku belum wt review.
Button Badge
Door gift Budak+Jar+Sticker
Kasut Sanding

Tunggu next entry ye..=)

  • Share:

You Might Also Like

9 comments

  1. dah lama dah tu..mmg dah bole anta baju kat tailor dah tu hehehe :p

    ReplyDelete
  2. hehehe.. same cam anis.. tak tetap pendirian..hehe.. mcm anis warna tema, kejap pepel, kejap aqua, kejap lagi pink pulak.. aihh.. mmg pening encik tunang dibuatnya.. last2 die wat dono je... hahahah.. kejam kan? hehe

    xoxo anis

    ReplyDelete
  3. @anis: dl pn ana mcm tu jugak..biasa la lelaki masa pikir bende remeh temeh nie..janji hasilnya diorg suke, tu dh cukup la..

    ReplyDelete
  4. ala...dh nama nya perempuan pntang tgk design cntik..tu yg xtetap pendirian..mcm normal je..sha pun cmtu dlu...keke..gudluck dgn preparation!!

    ReplyDelete
  5. @sya: betul2..kebanyakan perem1 mmg mcm tu kn..hahaha

    ReplyDelete
  6. mmg fitrah b2b kot x ttp pndirian...haha...tu yg ayong klu dah plih, mmg x survey dah...tkt nak lain lak...pastu pening sorg2...hahaha..

    ReplyDelete
  7. @Ayong: aah kn..tp bab2 design nie ana suke selalu survey sbb nk tau trend baru..

    ReplyDelete
  8. wed date biLe??

    Sya bLn 12 tp da tempah kad kad da pon. awak kan? hahaha

    ReplyDelete
  9. @sya: kad mmg dh tempah tp belum hantar design lagi..

    ReplyDelete