Rumah Kebaya Give Away

By Farhana IezAna - 4:48 PM


Sapa tak nak kn baju sponsor daru Rumah Kebaya pulak tu..

RKM akan memulakan CONTEST BLOGGER ini dari 1 Februari 2013 bersamaan hari Jumaat ini.Jika anda ingin berkahwin pada tahun 2013 ini,ini adalah peluang anda di sponsor oleh RKM dengan Busana bernilai RM3500 untuk lelaki dan perempuan.Di tambah ini adalah sekali seumur hidup buat anda.Tapi bagaimana nak dapatkannya?

Mudah sahaja
- Anda adalah Harus mempunyai Blogspot dan aktif
- Pilih 5 gambar yg anda suka di Fanpages RKM dan buat satu entry tentang gambar/produk itu.Ceritakan kenapa anda suka dengan gambar/produk ini.Jadikannya sebagai sticky entry selama 3 bulan.
- Setelah itu,buat juga satu entry baru tentang Contest ini agar kawan-kawan blogger anda juga tahu.
- Setelah itu, email pada RKM nama,no tel,alamat blogspot anda,tarikh dan lokasi wedding anda ke tanya@rumahkebaya.com.my

Bagaimana nak tahu siapa yang menang?
- Setelah 3 bulan,pihak RKM akan announce siapa yang menang di Pages RKM.Hanya seorang sahaja akan dipilih.

Kriteria Pemenang
- Kami akan lihat bagaimana penulisan anda dilakukan
- Pilihan gambar serta storynya
- Kekuatan,kecantikan dan daya penarik blog anda
- Komen terhadap entry post anda tentang RKM
- Dan berapa ramai yang memberikan feedback kepada RKM tentang blog anda
- Dan beberapa kriteria lagi.


Senang je kn???

Tapi aku xdpt join..sebabkan keputusan akan diumumkan lagi 3 bulan..so dh bulan 5 masa tu..wed aku bulan 6..huahuahua mmg tak la nk tunggu result pemenangkan..

sapa yg berpeluang tu JGN LEPASKAN PELUANG ni..

Hadiah meletup sgt..dri mula2 cadang nk kawin lagi dh dok usha fb dgn blog RUMAH KEBAYA nie..tp bila ada contest mcm nie aku pulak tak dpt join dh..
sgt ADMIRE dgn RUMAH KEBAYA..

SEDIH xde rezeki nak join..huhuhuhu =(

  • Share:

You Might Also Like

3 comments

  1. wahhh! syoknya...tp ayong pn kawin bln 6...x sempat...huhu...korg yg lmbt lg tu baik grab peluang ni..bkn sng tau! :-)

    ReplyDelete
  2. yg ujung2 tahun nak kawen tu boleh laa kan...
    hehehe

    ReplyDelete
  3. boleh guna untuk majlis bertandang.
    eh ke majlis bertandang pn dekat?
    sara join even my weds in-sya-Allah on this coming June. weee.
    sb tandang lepas raya. hehe.
    cuba naseb je.. ngee~!!!

    ReplyDelete