CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, April 30, 2012

Inspirations: Baju Nikah

Inpirasi nie dh lama pun tapi baru sekarang aku nak wt entry nie..haritu dh wt entry baju resepsi,tp baju nikah punya lom pulak..terlajak sudah..

Design yang aku nak nie aku dh proceed bagi kt tailor dan dh dapat harga upah pun..
gambar kat bawah nie pattern baju lelaki yang aku nak buat utk Mr faiez.dia pun dh setuju.


Smart tak baju lelaki mcm nie.?aku suka sgt sbb nmpk lagi tegak..lagi pun sesuai dengan Mr Faiez,bdn die tegap2 mcm sesuai dgn kn dengan design nie..hihi
mst ramai yang suka pattern nie kan..

gamba bawah nie cume inspirasi je..aku suka warna dan design baju2 tu..simple dan sweet je..







yang nie sebenarnya combinasi warna yang aku pakai utk resepsi nanti.tp gambar nie nmpk lebih ke warna pink kn..tema aku peach+purple.
korg boleh bayangkan x wrna nak nanti jd mcm mana?

gambar bawah nie la design yang aku nak..tp aku ubah sikit2 la..semue gmbr kt bwh nie ada unsur2 design yang aku ambik utk bahagian2 tertentu kt baju tu nanti..hihihi

baju nie design dari designer SYOMIR IZWA. Cantik2 tau design dia.








Mesti korg boleh agak apa design baju nikah aku nanti..hihi
xsbr nak hantar kt tailor.tp perancangan nak hantar lepas raya.dlm bulan 8@9 nanti.