Perabot

Set Bilik Tidur Idaman

10:58 AM

Nak cite pasal set bilik tidur..aku dh memang confirm2 kena beli set bilik tidur lain..umah mk bpk aku pun,aku pkai set single..lgpun katil tu since kecik2 dl lg..

set bilik tidur idaman aku:
1. Solid wood
memang berat tp aku tetap suka juga.

2. Design simple tp nampk esklusif.

3. Berkualiti dan tahan lama.

4. Sangat suka yg ada tiang mcm pagola tu..(boleh pasang curtain,romantik gitu..)

5. Warna xberapa nk kisah kecuali color gold.kalau boleh nk warna pastel/putih jela..

nak dijadikan cerita.last week aku beli buku pesona pengantin.terjumpa promosi dari Roxxi Gallery Collection. Set bilik import italy dari harga rm9999 jadi rm2999 saja.

aku pun mula la nk pow bpk aku utk beli set nie..hihi happy bpk kate ok..

so hari ahad lepas aku pun ajk En tunang g kedai perabut tu utk tengok2 kan..kedainya senang je mengadap Plus highway jalan nak g UPM kalau dari mines betul2 selepas minlon.

sampai2 je aku jumpa tokey kedai tu.(lgpun die tau kedatangan aku sbb aku dh call dl sblm nk dtg)..tokey tu tunjuk set yg kt gambar bawah nie..


utk design yg nie harga nya rm3999 sbb design utk almarinya lebih cntik sikitla..bahagian tepi tu bentuk curve. katil tu king size.dlm gmbr mmg nmpk kecik.tp klo korg tgk sendiri,semue nye kedabak2.almari besar,katil besar,meja solek pun besar.sangat berbaloi la kalau beli.

tp design nie bukan pilihan aku.aku tny tokey tu utk design yg set rm2999 tu.die ckp stok utk tu xsmpai lagi..lagi 2 minggu baru kontena sampai.dia hanya bawak 1 kontena ada 50 set je utk set pomotion nie..ramai yg dh book dan tnya pun..tokey tu ckp set tgl sikit je lg yg belum book.   

set nie la yg aku nak tu.

harga promosi nie sehingga stok ada je..yg 1 kontena 50 set tu jela..utk booking kena rm500.
harga yg rm2999 tu xtermasuk transport dan tilam.transport aku kena rm300 utk dlm selangor.
tokey tu bagi aku harga tilam promotion jugak. tilam sweet dream 10' rm850.

setelah dibincang2 dengan En Tunang.die pun setuju untuk ambik set nie sekali dengan tilam.
mak aku beli tilam xsmpai 10' pun,yg rendah sikit pun dh kena 800.ok la aku beli tilam 850 je.

so dh selamat pun bayar deposit.dan tokey tu kata kalau nak bayar ansurans pun boleh tau..tp aku psl byrn xde hal..duit poket abah..hahaha..

set nie aku ambik bulan 12@bulan 1 karang.sebab nya sekarang tak tau nak hantar mana dl.
walaupun ambik lambat tp aku nak tengok jugak bende nie nnt bila dh sampai kan..takut la jugak kalau kena tipu ke..so nk berjaga2 dari sekarang.

sapa yg nak boleh la booking set nie sekarang selagi masih ada..huahuahaua

You Might Also Like

7 comments

  1. woo hoo... kite ade tgk katalog ni an dlm magzn pengantin tu..
    lawa nya ..

    tp kite verangan nk set bilik tido ala english style.. all white ... blh match mcm2 kaler .. tgh mencari jg...

    ReplyDelete
  2. wrne putih,hitam @ beach color mmg sng nk match dengan brg lain..sy pun ske wrne putih..

    ReplyDelete
  3. salam,saya dari kelantan.. boleh bagitau phone number kedai dia tak..?thanks

    ReplyDelete
  4. Awak space utk set bilik tidur brape besar sqf ye??

    ReplyDelete
  5. untung la abah byk duit..

    ReplyDelete

SUBSCRIBE