Muara Hati Ost AdanDanHawa

By Farhana IezAna - 10:58 AM




Cinta terpisah ruang waktu
Tetap cinta bersatu dalam hatiku
Walau raga kita tak mungkin bersama
Ku yakini hati kan tetap setia

Ku percaya kemana pun kau berjalan
Suara cinta menuntunmu kepadaku
Kerna bila cinta sudah bersemadi
Takkan terpisah hati

[Chorus]
Demi cinta dalam hatimu
Ku yakin engkau untukku
Meski jejak pisahkan kita
Cinta kan bawa kembali padamu

Aku ada kerna kau ada
Dan cinta hatiku hanyalah untukmu

Jalanku tertuju padamu
Kemana pun kan pasti kembali

[Ulang chorus]
Demi cinta dalam hatimu
Biarkan aku merasuk
Bersatu dalam hatimu
Hanya dirimu dan aku

Demi cinta dalam hatimu
Biarkan aku merasuk (merasuk dalam hati)
Cinta



Sekarang aku dh giler kt cite nie..dari dl suke giler novel Adan dan Hawa nie..bile dh dijadikan drama bersiri memang xkan miss la kan..

akibat demam cite nie,aku tefon astro suruh upgrade jd astro beyond.pakej skrg mmg ada mustika tp sebab xupgrade beyond xbly nk tgk mustika HD.huhuhu sedih..

sebelum astro dtg tukar nie,aku terpakse la tgk kt internet je..En Tunang ada suruh dtg tgk kt umah die(umah family die) tp xnak la aku..segan la,dtg semata2 nak tgk cite AdamDanHawa nie..lgpun tak ada org yg layan cite tu..kalau mak die ke tgk jgk xpela..dh la siarannya kol10mlm..

taknak la gangu org nak tido@berehatkan..aku pun mls nk melepak umah org..xsbr nk tunggu org astro dtg nie..katanya dlm 2-3 minggu..huhu bersabar la wahai hati..

kalau korg nak tau,aku nie memang giler novel..semue cite adaptasi novel sama ada yg jd filem @ drama mesti aku tgk punya..aku heret En Tunang utk tengok sekali..hahaha..


  • Share:

You Might Also Like

2 comments

  1. Tgok kat internet tgok kat ne?teringin jg nk tgok..cuma xamik lg pakej mustika...

    ReplyDelete