Cite Saja2..

Bride To Be 2013

11:49 AM

Akhirnya setelah sekian lama nak declare as a bride to be 2013,harini terlaksana jugak..huahuahua

Maka dengan itu aku telah pn meletakkan badge B2B 2013 kt sidebar. Sapa yang nak badge tu boleh klik picture badge b2b kt sebelah kiri nie utk dptkan link badge yg lagi banyak ye..



Bila dh declare nie,maka aku pun updated list b2b 2013 jugak la..lagipun dh banyak follower2 yg declare as a b2b 2013.so aku ambik kesempatan ini nak update la list tu..sebelum nie dlm list b2b tu bnyk yg dh jd ex-b2b pn tp aku still xupdated2 lagi..(almaklum la aku nie bukan rajin nak updated menatang kt sidebar blog nie..)



kepada sesapa yg b2b 2013 boleh la inform ye..nk masuk dlm list..senang nak tau@review nanti..


You Might Also Like

20 comments

  1. hai b2b sume..saya ni ex b2b da..hehehe
    good luck!!! :)

    ReplyDelete
  2. all da best..huhu..seramnya dh rmai b2b 2013..kita yg kawen bulan 12 nie mula la cuak =)

    ReplyDelete
  3. @Dilla: untung la dilla dh lps..=)


    @Syaz Rozelt: terbalik tu,sepatutnya yg kwen bulan 12 nie la yg dh seram..kiteorg yg tahun depan baru nak cuak je..hihi

    ReplyDelete
  4. salam.. sy b2b from penang.. br je start blogging bout b2b..

    check mine,
    http://anotherstepofus.blogspot.com

    thank you! :)

    ReplyDelete
  5. hye b2b 2013..samalah kita :)

    sitinoorhaniza.blogspot.com

    farhana dah join grup b2b 2013 kat fb?

    ReplyDelete
  6. hye b2b 2013.. nice knowing u! ;)

    ReplyDelete
  7. hi b2b semua..
    kalau senang2 follow la saya..
    photographer budget dr utara msia.. <3

    ReplyDelete
  8. kindly visit mrsnellybouquet.blogspot.com. Tq.

    ReplyDelete
  9. hi assalam korang . kita b2b 2013 gak :)

    camne nak join group fb b2b 2013 ekh ?

    secukuprasagaram.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  10. tah la ye..sy pn tak join..ada ke group 2??

    ReplyDelete
  11. Salam,
    sy mengambil tempahan menjahit manik,membuat veil pengantin dan menyewakan veil..jom singgah
    http://washura.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Salam Farhana & all B2b 2013

    Gurls i nk share cni kita ader promo utk htrn fresh flower, mini dais...deco wedd & engage etc. utk feb special promo.

    sudila kira nye like our page

    https://www.facebook.com/CallalillysCreation?bookmark_t=page

    Callalilly's Creation....utk new design pelamin, hantaran & flower arrangment in reasonable price. happy viewing ya. Tq <3

    ReplyDelete
  13. salam bride2be 2013..^_^

    atie ex b2b 2012
    salam perkenalan ya..^_^
    list u in my blog

    http://miszatie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. same la kita .. sy pon b2b june ..

    ReplyDelete
  15. @shima: yup2 sama la kite ye..hihi

    ReplyDelete
  16. baru nak terjah blogger2 bride to be 2013
    btw, im include!!
    Sy link ke blog ye. :)

    ReplyDelete
  17. hi, i am b2b 2012 jugak. hee. and on June also.


    hello :)

    ReplyDelete
  18. Hai.. B2B 2013 datang sini menyinggah :)

    ReplyDelete

SUBSCRIBE