Inspirations: Photobooth Prop

By Farhana IezAna - 12:38 PM

Entry yang lepas aku ceritakan pasal backdrop photobooth..now aku nak bukak topik photobooth prob pulak..

Bahan:
1. Prop yang dh printout(link ada kat setiap picture prop)
2. Mount Spray(ada jual kt kedai alat tulis)..kalau xjumpa pakai glue biasa pun boleh.
3. Gunting @ pisau
4. Lidi Satay @ copstick @ apa2 batang kayu @plastik pun boleh.
5. Mounting board @ foam board
6. Tape@ Gun glue @ Gam Uhu (utk lekatkan kayu td.)

Step follow gambar bawah nie..senang je budak sklah rendah pun boleh buat..huahuahua..
(malas nak describe panjang lebar)





hasilnya...tada...



Klik picture kt bawah nie untuk daownload free printable prop.
after download korang print kt kertas size A4 je..prop dh siap bercolor so korang xpayah la kena colorkan @ beli kertas yg bercolor utk print.


free printable photo booth props

Free Printable DIY Photo Booth Props

Kalau nak lagi banyak props,sila pakai khidmat Mr Google ye..just search photobooth props free printable.

senang kan..kuikuikui..

  • Share:

You Might Also Like

4 comments

  1. hehe comel2 semuanya...
    nnti klau pg kenduri awak, leh laa m'gaya2kan props tu... hehe

    ReplyDelete
  2. wahhh ...
    kita copy awak nye prop jgak boleh ??
    hehehe ...
    kita mmg nk tambahkn lg prop photobooth ...
    thanx for sharing (^_^)

    ReplyDelete
  3. @diyana: nnt kite buat,awk pakai ye..dtg jgn xdtg..hihi


    @Cik mah: u're welcome..=)


    @ Iera:mmg utk dicopy..hihi

    ReplyDelete