Kugiran/Band/PA System

By Farhana IezAna - 8:41 AM

I need help dari korang smue yg tau kugiran/band/PA system untuk entertaiment majlis kahwin yg best2.

aku dh bla kt sini xtau nk ambk group mana.kawan bpk aku nie die pun ada wt karaoke provide PA system untuk mjlis kahwin.tp xbest la..

kalau korang ada cadangan yg best2 utk aku,kasi la tahu ye..

yang penting best,boleh wt kt bandar sunway,free tarikh yg aku nak pastu harga adorable..

HELP ME!!!!!

  • Share:

You Might Also Like

7 comments

  1. Cri mmg bnyk pilihan tp xtau yg mne best..ana ingt nk yg konsep islamic la..

    ReplyDelete
  2. isLamik puLak..
    isLamik mne bLeh ade kugiran, band La bagai

    hehehehe.comeL La kamu nih Ana =)

    ReplyDelete
  3. hahaha islamic mst la xde band/karaoke/band bagai tu..

    just ada PA system dengan Dj,lagu2 semua unsur islamic je..

    tp still tgh mencari lagi..

    ReplyDelete
  4. http://www.facebook.com/pages/Sound-13/394193200646066
    cer try yang ni tgk....

    ReplyDelete
  5. Di Nur'Razak Wedding Planner kami meyediakan khidmat perkahwinan A-z....

    olekan dan Dandanan Rambut ( Juga untuk Majlis Makan Malam ,Pertunangan,Photoshoot dll)
    PA system
    Live band/ Kugiran/ Emcee/ Deejay
    Pelamin
    Kanopi dan Katering
    Pakaian dan Aksesori Lengkap Pengantin
    Fotografi
    Hantaran
    Doorgift
    Hiasan Bilik/Kereta Pengantin
    Wedding Planner dan banyak lagi...
    Sila Hubungi dee - 010-7175919 untuk keterangan lanjut

    ReplyDelete