Review Makeup Nikah by MizzAmy Zalini

By Farhana IezAna - 4:59 PM





Sebenarnya gmbr official belom dpt lagi..yg nie pn aku ambk dari fb OP je..hahaha

nk cite sikit pasal makeup dari MizzAmy Zalini nie. die nie pn buat tempahan kasut kahwin jugak tau..boleh tgk kt absolutelygorgeous.by.amy.

Kak Amy nie kn kecik molek jugak org nye, lebih kurang aku je..
aku nikah pukul 11 pg, so dh ckp dgn kak amy nie, die pn dtg kol 9 pagi cmtu.
gigih die naik tingkat 5 rumah mak aku.waluapun dh bgtua awl2 umah aku tingkat 5 tp kak amy nie terlupe plak pastu die dtg pakai heel..mmg mengah la kn klo xbiasa..cm aku nie dh biasa so rilex jela..


Servis akk nie mmg terbaik la, makeup die cantik sgt. dia x buat eyebrow trim tau tp still nmpk cntik je eyebrow aku. mcm org dh trim jgk.. tp part yg aku rse sakit bile pakai bulu mata palsu tu. die gam masa mata aku tutup, so bulu mata atas melekat dgn bulu mata bawah. bila gam tu kering, nk bukak mata xbly..so kak amy kena tarik sikit bulu mata aku tu..pedih oo..belum nikah lagi, air mata aku dh menitis..hahaha


kak amy nie kena pakai kn shawl utk aku, dh la shawl halfmoon aku tu pelik sikit sbb ada bnyk batu sbnarnya tp korang xnmpk masa dlm gambr nie kn.. sbb bile pakai aku pn rse senang klo tang yg ada batu tu kt belakang jela..
Akak tu rapikan tudung aku pakai tu pn kemas je..aku suka sgt la..since aku nie pn tak berapa tau mcm mana sebenarnya nk pakai tudung tu..haha ( gatal nk pakai shawl kn..ambik ko)


Hasil keseluhuran makeup dari kak amy nie mmg aku puas hati la..walaupun aku berpeluh ke, menagis ke still maintain je sampai ke tengah hari. yg paling best makeup die xtebal sgt, so bile cuci pn senang je then ok utk kulit sensatif macam aku. aku xde pape mslh pn lepas pakai makeup.





gambar2 nie semue aku cilok dari fb kawan je aka pengapit aku, sbb kamera aku spptnya adik aku yg pegang tp pg hari yg aku nikah tu die xsihat pulak..so xde sapa yg gantikan pegang kamera aku tu..aku pn xtau die xsihat sbb pg tu elok je die bersiap, makeup bagai kn..alik2 bile aku dh nikah baru aku perasan die xdtg.

so kena la tunggu gmbr dari OP jugak..hahaha


  • Share:

You Might Also Like

7 comments

  1. Luv the shawl, luv the dress... Luv the color!! Sgt gojesss.... BTW, terima kasih bebanyak sebab sudi pegang Hb yg x seberapa tu.. :)

    ReplyDelete
  2. @nelly: nnt kite buat entry psl Hb awk pulak ye..hihi

    ReplyDelete
  3. cantiknya u baju pun cantik. mata u besarrr huhu

    ReplyDelete
  4. cantik..
    cik bin mmg knl sgt2 dgn fotog ni.. josia..
    minat dgn hasil kerja dia.. so pic sume cantik2 belaka ....

    ReplyDelete
  5. cantik nya ana...
    review yg laen2 lg... xsabar plak nak tgok (^_^)
    hehehe

    ReplyDelete
  6. cantikkknya dear. baju pun cantik.. make up nampak natural. heeeeee

    ReplyDelete