Review Handbouquet By Mrs Nelly Bouquet

By Farhana IezAna - 10:06 AM

Kali nie aku nk review bunga tangan dari Mrs Nelly Bouquet pulak.

sebelum nie aku pernah dapat sponsor dari Mrs Nelly nie.
klo xtau boleh tgk link entry yg ni ye.

Mrs Nelly nie boleh sponsor utk 3 HB pada aku utk majlis nikah, sanding dan bertandang sekali.
Tp tah macam mana aku nie asik hal lain je..hujung bulan 5 baru la aku inform Mrs Nelly yg aku nk pakai Hb die utk majlis nikah je.

Tp lagi 2 minggu sebelum nikah pn, Mrs Nelly xbuat lagi Hb aku nie..
lagi 2 minggu tu Mrs Nelly ada tunjuk idea die utk buat Hb aku. itu pn berdasarkan idea hb yg aku nk la..
aku inform nk Hb yg ada lace dan pearl.



2 choice die bg idea kt aku.
aku ok je nk wt mana 2 pn..sebab 2-2 nmpk cantik kan..
terus xcited tau nk tgu Hb dari Mrs Nelly nie..


aku dapat Hb dari Mrs Nelly nie lagi 2 hari sebelum nk nikah tau..hahaha gempak tak..




Color Hb nie mmg sepadan betul la dgn baju aku..suke sgt..
Cume bagi aku Hb Mrs Nelly kurang kemas sikit.
Harap lain kali Hb Mrs Nelly lebih cantik2 lagi..tp semuenya dh ok pn..hihi


Klo ada peluang nk pakai lagi Hb dari Mrs nelly nie..hihi tp dh lepas pulak semue nya..
pape pun thank to Mrs Nelly sebab dan senangkan 1 hal persiapan kahwin aku dan bagi Hb yg cantik nie..



  • Share:

You Might Also Like

3 comments

  1. @Shakira: ala cantik sebab makeup je kot..hihi

    ReplyDelete
  2. Thanks Ana sudi pakai juga... Akan berusaha utk kemaskan HB sebaik mungkin.. Thanks for the review!

    ReplyDelete