50 Hari Lagi!!!!

By Farhana IezAna - 9:43 AM


YEAY

50 50 50 50 50

Cepatnya la masa berlalu..
aku sekarang ada 50 hari je tinggal lagi..

Preperation semue ok, ikut flow..yg penting payment ke vendor pn ikut flow jugak(penting jgk hal duit2 nie)..hihi

utk bulan 5 nie banyak benda lagi aku perlu settelkn.

1. Deco Hantaran - tak beli barang utk deco lagi
2. Nk prepare hal rumah sewa
3. Nk g fitting baju + final discussion dgn butik
4. Boleh pikir nk pakai tudung macam mana nnt.
5. Edar kad kahwin
6. Create event kt facebook
7. Goodies utk budak + org tua kena settelkan.


Lagi apa ye???

yg pasti semuenya nk settelkn bulan 5 nie.
so bulan 6 boleh la nk manjakn diri..

Korang2 yg bride 2 be June mcm mana wed prep korang.hope semuenye ikut flow la ye..
jangan jadi Bridezilla tau..
tak mau..tak mau...tak mau..

  • Share:

You Might Also Like

3 comments

  1. mcm ikut flow tp hati ttp risau...tp slagi belum hari kejadian, hati mmg xkan tenang...huhu...

    ReplyDelete
  2. betol tu ayong..selagi belum selesai rasa mcm bnyk je yg belum wt kn..

    ReplyDelete
  3. mmg kena ikut flow :) plan awal sng nnt bole relax g spa je lg 2 weeks nak kawen.. hehe

    ReplyDelete