Persiapan Lepas Kahwin

By Farhana IezAna - 3:02 PM

Ini entry kasi boring sikit..sebab nye hanya yg ada bebelan semata..

HeLLo semue,

Ada tak yg rindu aku agak2 nya ye..
Aku nie sekarang skjp ada, sekejap xde..apa la nasib..(bunyi mcm iklan cipmore kn??)

Sorry sgt pada Blog nie sebab skrg mmg kurang masa nk updated blog.
kadang2 smpat blogwalking 1-2 blog je..so sad.. =(

Apakah aku wt smpai xde masa nie kn??

Mcm biasa la bz sgt dgn kerja, walaupun kekadang kt opis je tapi drawing beratur berderet2 nie nk kena siapkan..aku siapkn jugak kt opis semata2 xnk bawak balik kerja tu kt umah..

Ko tahu2 jela kn, aku klo dh blik umh, kadang g kedai family uruskan hal bisness plak.

Pastu aku bz dgn hal kerja kahwin nie, dgn vendor kad kahwin yg menyakit kan ati..skg diorg wt xtau je plak dgn kad aku nie..tunggu aku dtg sembur nie..benggang haritu tak abis lagi nie..puii.

Dlm masa yg sama aku dh pun sewa umah, dh umah tu dh pun start jdi penyewa dari semalam. tp aku xdduk umah tu lagi ye..umah tu belum pasang tikar getah lagi, belom bersihkan, mop segala.

Sekarang dlm pencarian barang2 rumah yg penting2 la..



Rumah dh cat baru ( aku request kt tuan umah)
Mesin Basuh aku dh lama beli pn,
Peti ais belum beli lagi,
Dapur pn tak beli lagi,
Cabinet sementara utk kt dapur pn tak ada lagi,
Cabinet Tv + Tv pn xada lagi,
Sofa sementara pn tak beli lagi ( nak pakai sofa lama mak bapak aku punya je..huahuahua),
Set katil nk diorg hantar hujung bulan nie,



Nie jela barang besar2 yg aku rasa tak akan dpt hadiah nnt ( eh ada ke org nk bagi aku hadiah nie..berangan sudah...)

Yg besar2 nie kena la beli sendiri kan..pokai la aku dgn En Tunang..sob..sob..sob..

  • Share:

You Might Also Like

4 comments

  1. selamat masuk umah baru nnti awk :D

    ReplyDelete
  2. Xdela rumah baru pn dear..ana sewa je pn..

    ReplyDelete
  3. wah dh hampir complete. tahniah.. slowly plan nnt leh beli rumah pr1ma.. :D

    ReplyDelete
  4. kumpul duit skit2 tiap bln. insyallah bole beli dh.

    ReplyDelete