Kad Kahwin dh SIAP

By Farhana IezAna - 4:23 PM



Alhamdullilah..
Last week masa aku mmg weak betol la cuti seminggu , tetiba dpt panggilan tefon dari vendor kad kahwin yg mengatakan kad kami dh pun siap.

sgt puas hati dgn kad, kotak, warna kad segalanya la..

dlm ketidaksihatan (apa pnya ayat la), aku dpt jugak lipat kesemue kad side aku..hihi
kad utk side tunang, bagi die lipat sendiri..hahahaha

utk kad nie aku tempah 1000pcs, that mean 500pcs utk aku, dan 500pcs lagi utk tunang.
tp bile inform family En Tunang, dior g ckp xcukup, so kiteorg pn g tempah kad murah2 je utk 350pcs lagi..
yg kad tambahan tu hanyala utk majlis belah En Tunang je..

sapa nk kad boleh la email alamat kt kite ye..

frhnana@gmail.com

Thank =)

  • Share:

You Might Also Like

2 comments