Diy

Tempahan utk DIY Kasut

By Farhana IezAna - 9:56 AM

Salam pagi semue,

lama dh aku xupdated blog nie..still alasan yg sama jugak la..mesti korang2 pn bosan dgn alasan aku kn..
tak nak ckp la knp..

Harini just nk share 1 hal, entry sebelum nie aku pernak share pasal kasut yg aku DIY sendiri kan???

Kalau tak pernah tgk boleh tgk link nie ye


kasut yg aku DIY tu, bkan jenis kasut fabric, yg tu kasut PVC je.
utk kasut PVC tu aku xsarankan la klo nk jahit manik ke apa2 accessories kt kasut tu.
takut2 la ksut korang rosak kn..
tp utk kasut fabric mungkin la boleh jahit.

Beberapa hari lepas ada seorg silent reader yg baca blog nie (terima kasih ye pada yg berkenaan =)

Die mintak aku tolong DIY kn kasut die.mcm tahu2 je aku nk DIY kasut org kn..
lepas die dh tunjuk design yg die nk aku wt, aku go on je utk DIY kasut utk B2B tu.

Kat sini kalau ada sesapa yg nak aku DIY kasut die, boleh la tp utk 5 org yg pertama, aku just buatkn secara free je, tp ada beberapa syarat.


Syarat2 nye:
1. Mestila ada blog ( kalau boleh blog b2b la)
2. Mesti buat entry pasal kasut yg aku dh DIY kn tu.
(Dlm entry tu mesti la kena promote blog ni dan hasil DIY yg aku dh buat..hihi)
3. Hanya layak utk org yg duduk sekitar lembah klang saja sebab aku prefer kasut korang hantar by hand.
4. Hanya layak utk yg nk DIY tampal manik sahaja kt kasut korang, if ada nk tampal accessories lain mcm contoh kasut aku tu pn boleh jugak. tp utk accessories lain akan dipertimbangkan.



sebarang soalan boleh email aku terus ye:
frhnana@gmail.com

  • Share:

You Might Also Like

4 comments

  1. Thank cik Jelita..tp ana belum betol2 nk wt bisness lg, just nk tolong 5 org yg nk pakai khidmat ana je..

    ReplyDelete
  2. @sadatul: Waslm, belum..kalau nk email sy ye.. frhnana@gmail.com

    ReplyDelete