HB Sponsor By Mrs Nelly Bouquet

By Farhana IezAna - 11:13 AM


Rezeki new year, ada yg nk sponsor HB for my wedding day.

Cam mana aku boleh dpt???

sebenarnya Mrs Nelly ada comment kt Exchange Link aku, then aku follow la blog die. masa tu aku org pertama yg follow blog dia. Mrs Nelly baru berjinak2 nak buat blog bisness nie.

Aku sebagai B2b bajet nie, harus la terima dgn dengan hati terbuka. Rezeki jangan ditolak ye tak.aku tak pasti lagi nak berapa dan untuk majlis apa.so nanti dh confirm baru inform balik pada Mrs Nelly.hihi

Utk b2b lain, Mrs Nelly Bouquet ada buat GA utk dptkn HB free.

How to Enter? Read carefully... 
  • Become the first FIVE (5) followers of Mrs Nelly Bouquet. Jadi lima (5) followers terpantas untuk blog Mrs Nelly Bouquet.   
  • Leave a comment "I want to win GA by MrsNellyBouquet" under this post.Tinggalkan komen anda di bawah post ini yang berbunyi " Saya ingin memenangi GA oleh MrsNellyBouquet". 
  • Don't forget to like us on Facebook by clicking hereJangan lupa like page kami diFacebook   
  • Share the page on your wall with the description "GA by MrsNellyBouquet". Sila share page kami di wall anda dengan nota "GA oleh MrsNellyBouquet".
  • Contest will end as soon as we get 5 people successfully follow all the instructions. But, there might be more surprises.... jeng jeng jeng... GA ini akan berakhir sebaik sahaja kami menerima 5 penyertaan terawal yang mematuhi peraturan yang ditetapkan dari B2B semua. Tapi, kami mungkin ada kejutan untuk followers ke-enam dan seterusnya.. n_n 


Senang je kn...just jadi yg terpantas follow blog Mrs Nelly

Thank Mrs Nelly =)

  • Share:

You Might Also Like

12 comments

  1. Terima kasih x terhingga Farhana Iezana... Nti emel ek klu da decide HB..

    ReplyDelete
  2. Ana, Cik Anna join jgk...hihihi... TQ tau.. ^_^

    ReplyDelete
  3. I want to win GA by MrsNellyBouquet!!!! yeay!

    ReplyDelete
  4. eh?excited pulak.

    dear, Sya nak join jugak! Da foLLow bLog+Like page MrsNellyBouquet.

    da share kt wall skaLi =)

    ReplyDelete
  5. Dear,

    Sha join jgk (invited by sya syg).Menarik sgt GA ni.Xleh tolak.Thanx for sharing. :)

    ReplyDelete
  6. yay...teha org kelima..teha dah buat sume syrat:D

    ReplyDelete
  7. yey u all the lucky girl today.nnt boleh la kite sama2 buat review..

    ReplyDelete
  8. Iezana, thanks for this entry taw~

    Ade 1 slot kosong Lagik kan.. Sya br post kt bLog. hehehe

    dpt nnti Sya review jugak =)

    ReplyDelete
  9. I want to win GA by MrsNellyBouquet!

    ReplyDelete
  10. I want to win GA by MrsNellyBouquet"

    ReplyDelete
  11. @orket violet: welcome..sy dh tgl blog tu then awk inform kt ayong kn..

    @honey lalala & la dolce mea_natt: sorry GA dh tamat..nnt klo ada GA lain sy inform ye..

    ReplyDelete