Persiapan pertunangan

Centerpiece-Boleh Tolong x??

10:49 PM

Sebenarnya aku bukan nak mintak tolong buatkan centerpiece..tp tolong pilihkan bekas utk tissue flower arragement nie..tisu flower ny dh siap tp still pending utk bekas ny..

kalau bolej aku nak cari glass jar je..tp xtau kt mne nak beli dengan harge yg murah..contoh mcm nie..

     

tak pun yang pattern tin mcm kt bwh nie..

  

Idea lain:

  

ada x sesape tau kt mana nak dapatkan bende nie dengan harge yang murah..area klang valley..kurang dari 3 minggu je lg tp still xjumpa lagi benda alah nie..

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE