Takde Mood

By Farhana IezAna - 9:21 PM

ape nak jd..harini aku rse nak marah,maki org je..klau bly nk cri mangse sorg utk aku lepuk2 org tu..hahaha teruk tol la care aku nak lepas mrh..

eh xdela..cume aku rse takde mood jela..xde mood nak krj..xde mood nak continue persiapan tunang..xde mood nak cari kerja lain..semuenya xde mood la..

alhamdullilah la arini aku dh baik sikit,td pn still bly pergi kerja walaupun rase kaki tak jejak tanah (pusing..pusing..pusing) seb baik selamat pergi dan balik kerja..seb baik jugak la arini tak banyk kerj kt ofice almaklum la bos xde smpai esok..nnt bos balik mesti haru biru..

ok la disebabkan xde mood just smpai disini jela entry kali nie..nanti dh dpt balik mood tu aku continue DIY yg xsettle2 lagi tu then aku share sikit ye..

~assalamualaikum~

pss: sesape nak exchange link B2b @ exB2b bly la tinggalkan link kt sini ye..thank nak jadi kawan kite..

  • Share:

You Might Also Like

2 comments

  1. takpe..mmg bakal pun kn...leh tgk blog sy...maybe de info best tuk kahwin nnt

    ReplyDelete