Persiapan pertunangan

Checklist for another 27days

12:44 AM

Aku just nak list ape yang belum cari@buat lagi..

Hantaran
1. Hantaran for Mr Bee deco-semue dulang still Pending
2. Jam for Mr Bee-belum beli lagi
3. Buah-both side belum beli lagi
4. Kek-both side belum beli lagi
5. Coklat-both side belum beli lagi
6. Fresh flower for sireh junjung-both side belum beli lagi

Attire
1. Baju Mr Honey-belum final fitting lagi
2. Kasut for Ms Honey-still tgh cari(kalau tak jumpa,just pakai ape yang ada)
3. Baju for family-kain dh beli tapi belum hantar tailor lagi..
4. Tembam Girl dress- Still tengah cari lagi

Candy Buffet
1. DIY Deco-pending
2. Candy-Abah akan beli nanti(tambah beberapa jenis lagi)

Rasenye nie je kot yg belum buat@cari lagi..nampak mcm banyak lagi tak settel,tp xpe aku tau nk arrange bila nk settelkan semue nie..hope cuti 4 hari nie banyak la benda dh settel nanti..

mana yang takde dlm list nie bermakne dh siap la tu..kalau ada yg mis nnt aku update semula la ye..skarang otak dh jem,nak tido..
tadaa..bye semue..
gud nite..

ps~selamat bertunang @kawen kepada kwn2 blog yg majlisnya pada minggu nie ye..ramai jugak sebab public holiday kan..

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE