Diy

Lama Menyepi

By Farhana IezAna - 11:00 AM

Lama dh xupdate blog..aku diam2 ubi berisi tau..actualy ad bnyk prob kt tempat krj yg wt aku hari2 hilang mood dan mls nk berbloging. harini pn mood xstabil lg,lagi skt hati jugak..sabar,sabar sampai boleh sabar..

Ok kite xnk cite tu, nk cite yg happy2 je..
cuti CNY nie aku bnyk abiskan masa cari barang prop utk candy buffet kt IKEA.ape yg aku jumpa ye..
sila la tgk kt bawah nie..

FÖRVAR Jar with lid, glass, aluminium-colour Height: 18 cm Volume: 1.8 l
rm 6.90/pcs
Height: 18 cm
Volume: 1.8 l

FANTASTISK Paper napkin, yellow
                            Length: 40 cm Width: 40 cm Package quantity: 50 pieces  FANTASTISK Paper napkin, light blue Length: 40 cm Width: 40 cm Package quantity: 50 pieces
rm 11.90/50 pieces
Length: 40 cm
Width: 40 cm

sebenarny aku xnk tisu biru cair tu,tp dh mak terbeli yang tu so aku gunakan jela..
nak warne yg tisu bwh nie..

FANTASTISK Paper napkin, dark blue Length: 40 cm Width: 40 cm Package quantity: 50 pieces

SOLBRÄND Side plate, dark blue Diameter: 20 cm
rm 9
Diameter: 20 cm

FISKEVIK Picture holders, white
                            
rm 29
 1 rail (length 75 cm), 6 chains à 35 cm and 30 clips.

Nie jela 4 brg yg aku beli..tp yang pic last tu xtau lagi sama ada nak guna ke x utk tunang nie..

Apa yang aku dh buat utk DIY process adalah:

1. Tisu bunga

yang warna biru tu dh buat tp xambik gambr pn..

2. Label centerpiece

yg nie sebelum di laminated dan di gunting ye..

3. Labelling Glass jar.
(yg nie xde gmbr nnt aku tnjuk)

  • Share:

You Might Also Like

2 comments

  1. Bestnya... Aku terasa cam nak g IKEA...

    ReplyDelete
  2. best2..aku nk saving pn terkuar gak rm100 kt IKEA nie..

    ReplyDelete