HB sy dh siap

By Farhana IezAna - 8:52 PM

Harini aku hepi bile bkak fb je dpt pm dari ribbons.craft.
Kalau dpt pm die mst la pasal HB yang aku nak tu..hihihi aku dh boleh collect HB tu..hepi2 sgt..

Lagi hepi bile dpt pic HB aku tu sama warna yang aku request kt akak tu..sory la xtau la nama akak tu ape..

tapi aku xnak la tnjuk HB tu..xsuprise la nnt..warna nya mengikut tema jugak Biru+Kuning.
buat masa sekarang aku xtau lg nk collect HB tu bile,maybe akan collect bersama Mr Bee nanti tunggu die balik..(Mr Bee yang suruh tgu die)baru igtkan nk collect sndri dekat je kt Shah Alam.

Korang tunggu la ye rupa HB tu mcm mana just imagine jela dl..tunggu lagi sebulan baru i show..

ps~sesape ad tak tau kat mana nk beli flower girl dress yang cntik2 bawah rm100 cmtu..tengah mencari2 nie..nak belikan untuk adik tembam sy sbb die sebok nak pakai baju princess..nnt mase aku tunang pakai baju cntik2 mst die jeles..hahah tu psl nk belikan baju cntik untuk die..

tula adk comel gedik sy..
(just ignore mata aku yg bsar tu ye..)

  • Share:

You Might Also Like

2 comments

  1. try kt sogo asenye ade dress yg cntk2 taw tuk flower girls..:)

    ReplyDelete
  2. prnh jgk beli kt sogo..tapi mls la skrg nie nk msuk kl..huahua..
    maybe nnt klo last skli xjmp beru g sogo kot..

    ReplyDelete