Eid Ramadhan 2012

2nd Buffet Ramadhan 2012-Bistro Qaseh

8:41 AM


Buffet ramadhan aku yg kedua kt shah alam,Bistro Qaseh. senang je nak cari belakang tesco extra shah alam.tesco extra nie kt depan stadium shah alam je,dkt dgn msu college..tepi highway dh nmpk dh..

ada banyak pilihan makanan yg berpatutan dengan harga nya hanya rm23.90 dewasa.
ada pelbagai jenis lauk pauk, kueh mueh, satay grill pun ada, mee2, dan mcm2 lagi la kan..
utk desert pun ada jgk mcm cendol, pelbagai jenis air, dan buah-buahan..

parking memang senang..banyak parking free kt kawasan tu..depan2 kedai je..xdela kena jalan kaki jauh.
service ok. tp untuk yg berbuke xmkn nasi dl tu better ambik je nasi dan lauk2 tu dl sblm berbuke..sebab diorg xrefeal lauk2 yg dh habis tu..nanti kang kempunan plak, nak mkn tp lauk dh xde..hahaha

makanan semue sedap..tgk je dh nmpk mcm nk mkn semua..huahuahua..

utk yg nk dtg sekali ramai dlm 40 org,Bistro Qaseh ada sediakan private room. tp harge buffetnya lain la..rm25.90 dewasa. biliknya ada aircord..

pada yg xpernah try @ nk try nnt boleh la try tahun depan je..tp rasanya tahun depan msti harga nya lain pulak kan..


You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE