Dapat Kerja Baru

By Farhana IezAna - 9:46 AM



Hai u'll,

harini bukan la nk gembira sgt,tp tergembira jgk..dh lama nk tkr company lain,akhir nye penantian selama berbulan2 hmpir setahun nie tercapai jgk..

semalam aku attend 1 intrview dan terus dpt..krj baru nie still krj architectural design jgk..tp bukan kat arkitek firm la..bukan xnak krj kt arkitek firm,tp byk prgobanan dari segi masa,mental dan fizikal..den xlalu nk kojo arkitek firm...pada yg suka krj kt arkitek firm tu mmg aku selute la..

ok krj yg baru aku dpt nie dekat la jgk dgn rumah.area bandar sunway jgk..betul2 depan sunway college.dh xpayah aku nk masuk subang jaya ke usj lagi..tau2 jela nak masuk usj nie jem sentiasa.

yg paling aku xsbr nk bla dari company yg skg..bnyk yg aku telan dri company nie walaupun pahit je selalunya.. boleh bace kt link ini..

skrg tgh tunggu surat confirmation je next week dlm hari isnin@selase..sebab minggu nie secretary bos tu xde..so die kuar kn confirmation letter next week jela..ini bermakna aku akan start krj baru dlm sebulan lagi..sebab aku kena bagi notice sebulan la..

aku xnk aku rugi dan aku xnk company skg nie dpt untung..walaupun die sllunya nk untung je..even bnyk staff sebelum nie yg die xbyr balance cuti tahun yg bnyk xguna tu..bkn diorg xnk cuti tp xdiberikan cuti..asl nk abiskn cuti je xboleh..

lucky cuti tahun aku ada 2 ari je tinggal lepas tolak cuti raya nnti..so nnt aku boleh minx cuti utk abiskan sebelum aku resign..itupun kalau dpt cuti la..

harap sgt dgn krj kt company baru tu nanti,aku lebih focus krj.

  • Share:

You Might Also Like

7 comments

  1. CONGRATE,
    kerja baru semangat baru..hoo..hoo

    ReplyDelete
  2. bestnyer dpt keje baru..cik mah pun ngah mencari jg...tahniah...

    ReplyDelete
  3. tula..rezeki bulan puasa kot..insyallah nnt ada rezeki cik mah pulak..

    ReplyDelete
  4. wah..congrates..akhirnya..rezeki kan..slamt bekerja di tempat baru ye..

    ReplyDelete
  5. tahniah..rezeki bakal pengantin jugak tuh.:))

    ReplyDelete