Selamat Hari Raya.

By Farhana IezAna - 9:36 AM


Selamat Hari Raya semue..awl tak aku wt ucapan..hihi

gedik kan..

nie pic lepas aku berbuka puasa bersama FFIL dan tunang kt restoran hadramawt, Jln Ampang. yang aku cite kt link ini.

ada kisah kelaka mase tu.kiteorg salah restoran.aku dh siap dduk lagi kt meja tu.dan kebetulan meja tu pun ada reserve atas nama farhana..hahaha..tetibe dtg farhana yg sebenarnya tuan punya meja tu..mengelabah la mase tu sebab dh xde meja lain yg nama farhana kan..sib baik sorg manager restoran tu ternampak aku pegang coupon groupon tu..

teros die inform aku restoran hadramawt depan lagi dekat dengan risda.restoran yg aku slh masuk tu pun hadramawt jgk..sebab tula aku masuk je..tp sebelum masuk aku dh persaan bangunan restoran tu xsama dengan bangunaan restoran dlm gmbr yg groupon tu..tp aku bedal je masuk..huahuahua..

kol7.05 kami keluar dari restoran tu dan cari restoran yg sepatutnya aku dh book..sib baik jumpa and jln xjem..sampai sana sempat la sebat makanan utk berbuka sebelum azan.

after berbuka aku dengan tunang terus g shopping kt jusco taman maluri.then FFIL pun shopping jgk.tp tak xtau la kt mne..aku xde pic mse bbuka tu.tp FIL ada ambik gambr..malu la nk mintak kan..hahaha..

  • Share:

You Might Also Like

2 comments

  1. selamat hari raya jg...hehehe....mmg klaka boleh plak salah masuk ek..hehhe

    ReplyDelete