Kad Raya 2012

By Farhana IezAna - 11:45 AM


Aku pun xnk lepaskan peluang buat kad raya versi sendiri kan..nie kad raya version 2012 dari aku,tunang dan keluarga.

Selamat Hari Raya kepada semue warga blogger dan follower2 yg membaca blog aku nie..


 Maaf Zahir dan Batin dari Kami..


Hati2 balik raya kepada mana yg menempuh perjalan jauh tu..igt org yg tersayang.kalau buat open house jgn lpe jemput aku ye..hihihi..

Ps~jeles org ramai dh cuti..aku je kt opis nie..huhuhu

  • Share:

You Might Also Like

3 comments

  1. selamat hari raya ana....
    maaf salah silap dila selama kita kenal dalam alam maya ni =)

    ReplyDelete
  2. slmt ari rye dilla..ana pun nk mintak maaf dgn dilla jgk..;)

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya maaf zahir batin...

    ReplyDelete