4...4...4...Hari Lagi

By Farhana IezAna - 9:30 AM


HOHOHO
 4 hari je tgl nie..
dh boleh bilang dgn sebelah jari tangan je nie..

Mood Pengantin Baru suam2 kuku je baru.
Maybe sbb masih krja lagi kot..

xsabr nk cuti..sbb ada conflix sikit dgn tmpt krj..mangkuk sorg nie suke wt krj last minit, mcm la die xtau yg aku nie nk cuti dh..
so kesimpulannya aku nk last krj esok je..pastu kamis aku nk cuti la..
ikutkan aku start cuti ari jumaat, tp bile aku pikir2 balik, baik aku cuti ari kamis.
adik aku demam plak, xde sapa nk tolong kemas umah..

so esok klo krj magkuk tu xsiap gak, aku say good bye jela ye..ko wt la sorg2...

Bile dh cuti nnt mst mood pangantin baru aku membara2 kan..hahaha
nak2 lagi jumaat nie dh nak pakai inai lagi la bertambah dup dap dup dap nya..

sekarang nie tiap malam aku siapkn hantaran..xde nk buat apa pn sebenarnya just nk settelkan bunga dgn arrange barang hantaran tu je..
semuenya dh settel tgl brg makanan je, kek, muffin dgn buah..yg tu ari jumaat pn boleh disettelkan..
dulang hantaran dh tersedia dihias pn, just tinggal letak je lagi atas tu..

baju sanding ari ahd nie aku belum collect lagi sbb tunggu semue accessories ada dl baru aku collect skli..
baju nikah aku masih belum di iron, masih berlipat dlm beg lagi..teruk kn aku..hahaha

  • Share:

You Might Also Like

5 comments

  1. congrats dear...semoga semua berjalan lancar

    ReplyDelete
  2. @wawa: Insya Allah semoga semuenya berjln lancar nnt..

    ReplyDelete
  3. ayong doakan semua lancar ye ana...jaga diri baik2...enjoy ur critical moments...hehe...

    ReplyDelete
  4. @ayong: thank ayong..=) mmg tgh enjy nie..hihi

    ReplyDelete
  5. good luck dear n congrate in advance!! best nyeee

    ReplyDelete