8...8...8...Hari Lagi

By Farhana IezAna - 10:16 AM


Makin hari makin berdebar kn..hanya yg pernah alami je tahu perasaan aku skrg nie..

mcm2 rse pn ada..hahahaha

ok semalam aku dh pn terima Tasbis yg aku tempah dari Puan Mah.
Cantik sgt tasbih die..ada diamond2 tu..suke2..
tunjuk kt mak abah pn diorg suke..

terus dirog semangat nk g beli paper bag utk bagi org marhaban nnt.
dan2 time tu gak g bli paper bag nye..

semangat kn penangan tasbih Puan Mah..
Thank Puan Mah =)

Ni la tasbih nye tu..

Esok dh ari minggu, aku akn bz nk g Klinik Gigi dan ari ahd ke Spa pulak..
Ari minggu nie jugak akan collect baju sanding dan semue accessories nk pakai masa sanding dan nikah..

nnt dh ada bju dan barang2 tu kt umah, lagi la berdebar ye x..hihi


  • Share:

You Might Also Like

8 comments

  1. yeay! anis tumpang countdown same ngn ana eyhh.. :) btw, xsbr nk g kenduri ana 16/6 ni.. weehuuu!

    ReplyDelete
  2. @anis: anis dpt dtg ke knduri ana??anis nya kenduri ble??ari sabtu ke??

    ReplyDelete
  3. waaaaaa... moga selamat semua nya :)

    ReplyDelete
  4. dup dap dup dap.

    selamat pengantin baru yunk :)

    kita wish awl2 ni.hehe

    ReplyDelete
  5. @Rina: cpt kn mse berlalu..Amin moga dipermudahkan..

    @CikCT: Thank..yg terawl nie..=)

    ReplyDelete
  6. lawanya!! hehe
    selamat pengantin baru in advance sis :D

    ReplyDelete
  7. Dub dab dub dab... Mnghitung hari je lah eh.. Hhehe.. All the best dear...

    ReplyDelete
  8. insyaAllah dapat pergi.. kenduri anis lambat lagi yunx... bulan 9 nti.. sabtu tu anis akad nikah je :) so blehla jmpe ana nti klu xde pape.. hehehe

    ReplyDelete