Sah Sebagai Seorg Isteri =)

By Farhana IezAna - 1:54 PM


Aku dh pun selamat di ijab kabul kan pada hari sabtu lepas 15.6.13 dengan sekali lafaz pukul 11.20 pagi.

sangat cool sebelum akad nikah, tp husband yg berdebar giler..hihi normal kot ye..

harini just share 1 picture nie je dl ye..
aku skrg bz kemas rumah, kemas baju semue..
kami nie baju banyak sgt..

harini aku dh bz settelkan apa yg patut utk majlis belah lelaki pulak..
selepas tu aku akn ke perhentian next entry minggu depan la pulak ye.. sory sgt2 pada yg tunggu entry baru dari aku.
harap korang paham dan jgn lupe kt aku ye..=)

  • Share:

You Might Also Like

12 comments

  1. congratz dear!
    sorry, xsampai ana punye kenduri.. anis stuck dalam jammed tau.. betul2 stuck depan singa pyramid tu.. dr pukul 2 anis stuck kat situ.. huhuhu..tanya incik suami.. sob2.. agak frust sbb xdpt pegi.. sbb dh melaram nk g kenduri puan ana.. huhuhu.. npk je area rumah ana seberang jalan sana..

    btw, cntik la naju nikah Puan Ana.. :) mcm mana life sbg wifey? hehehehe

    ReplyDelete
  2. Tahniah....
    selamat pengantin baru (^_^)

    ReplyDelete
  3. @anis: xpela..minggu nie ari ahd dtg la belah laki pulak..map ada ana dh share jgk..

    @diyana: trma kasih..

    ReplyDelete
  4. tahniah sis =)
    tak boleh nak attend wedding pengantin utk this few weeks sebab final exam huk3..
    btw selamat pengantin baru =D

    ReplyDelete
  5. anis dh printscreen map ana tau.. ade je dalam fon tu.. hehehe

    ReplyDelete
  6. Tahniah ana.. sorry abt the 2nd HB.. :(

    ReplyDelete
  7. tahniah..selamat semua nyaa :)

    ReplyDelete
  8. tahniah dear... smga bahagia hingga Jannah.. aamiin..

    ReplyDelete
  9. selamat pengantin baru. semoga berkekalan sampai syurga amin. balik dr perhentian nnti jgn lupa visit blog kitorang plak hehe

    ReplyDelete
  10. selamaat pengantin baru,

    :)

    congrate

    ReplyDelete
  11. hehe.. tahniah...pengantin baru... :)

    ReplyDelete