Book Henna

By Farhana IezAna - 10:54 AM

Last month aku dh book henna utk pakai mase majlis nnt. awl x aku book??huahuahua

sebenarnya cousion aku yg rekemen akk nie..aku book dgn kak norish. kalau sapa yg pernah hire akk nie msti tau, die kdg2 ade bwk adik die sapik kn? cousion aku tu kawan dgn sapik tu la..

cousion aku inform akk nie mcm pisang goreng panas.awl2 org selalu dh book die. actualy aku ada 2 pilihan. Kedua2 pilihan nie yg memang aku tertarik la..artis2 pn banyak pakai diorg tau.then diorg dh terkenal smpai keluar negara jugak.

 1. Sheema Henna 
(tak dpt book die sebab kak sheema nk tambah anak..jadi utk tarikh yg lmbt lg,die xberani nk ambk tempahan) huhu kecewa =(

Nie hasil2 art dari kak sheema:

















Die pn ada buat utk door gift.










2. Norish Keberg
tapi dpt kak norish..sama2 hebat mcm kak sheema jugak..happy balik..hihi

Antara hasil henna dari kak Norish:



















Henna (Inai) Ukiran Pengantin

Kak Norish pn ada bukak kedai kt Uptown Shah Alam tau..kalau nak jumpa die,g la sana. bly try dl kn..

Blog Kak Norish: http://noorcollectionz.blogspot.com/





Nie antara design2 henna lain yg aku jumpa kt Mr Google..










Awesome =)


  • Share:

You Might Also Like

3 comments

  1. hi..sha rtu hired kak noor utk henna..
    dia punya lukisan mmg cantik..
    juz masa sha tu akad nikah ptg..thn henna pkai pagi..so inai nya masih keluarkn warna..bila nervous kn tgn berair..xsedar abis kain nikah..hehe..tp kak noor ni a bit pricey..esok nya masa sanding bru inai tu jd lawa..so if nak hire dia..seeloknya pkai awal sehari..so xjd mcm sha =)

    ReplyDelete
  2. yeke?sy memang ckp kt die nk pakai 1 hari sebelum nikah..lagipun sy nk nikah pagi.jadi pagi sehari sebelum dh suruh kak norish dtg.

    ReplyDelete
  3. oo okla tu..if ada design sendiri tnjuk kt dia..n tanya price..hehehe

    ReplyDelete