Bertandang

Official Tema Majlis Bertandang

9:18 AM


Dah agak dh mesti mak die akn pilih color sweet nie..
En Tunang pn xkisah la just ikut keputusan mak die..

aku..

aku lg la xkisah..huahua mjlis bertandang memang aku xnk wt keputusan sendiri..biar la FFIL yg putuskan sebab aku pun faham diorg first time wt kenduri..kiteorg sesama anak sulung..En Tunang cucu sulong untuk kedua belah mak dan ayah die..lagi la mcm org banyak nak cmpur tangan sikit..

venue akan dibuat kt dewan nanti..(since kt kawasan rumah die ada bnyk problem)..
tarikh pun dh confirm.sebelum nie tak tentu sekejap nk buat hari sabtu,sekejap nak buat hari ahad..sekarang dh confirm nak buat hari ahd.
maka majlis resepsi hari ahad,majlis bertandang pun hari ahad  jugak.

one more thing FMIL dh ckp nk buat guestbook corner jugak (up 2 date jugak FMIL aku nie).
dan die akan diy part tu..
FMIL lagi rajin dari aku la..huahuahu..
since FMIL aku dok umah je maybe die nk luangkan masa wt bende2 tu kot..

Walaupun aku jarang bercerita pasal FFIL aku nie..tp hubungan aku dgn diorg ok2 je.bln 11 aritu pun diorg ada blanje aku steamboot sempena bufday adik En Tunang aku..
gambar mase tu confirm2 aku xde..huahua aku nie kan segan nak ambik2 gmbr org kalau tak berapa nak rapat sgt..hihi

You Might Also Like

4 comments

SUBSCRIBE