Bufday Adik + Rumah Sewa

By Farhana IezAna - 11:40 AM


First nak ucap selamat hari lahir buat adik laki aku yg sorang nie..
tahun nie dh nk ambk spm..
Gud Luck for you.
jangan asik aktif dgn benda lain je..huru hara adik aku sorang nie..hahaha

yg paling besar tula adik aku..hihi
yg kecik2 tu ank buah je..

Semalam gigih aku mencari kek dia nie pastu 1 family semue g makan kt Warung Satay Mak Long.
Kedai satay terbaik dekat pj..masuk jalan2 cari makan tu..hihi

lepas makan kol 9.30 semue dh balik..tp aku dgn En Tunang cari rumah sewa.
siang semalam dh wt appoinmt nk tgk umah sewa kt bukit kinrara puchong..

Alhamdullilah, akhirnya pencarian rumah sewa utk bakal diduki lepas kahwin dh pun terjawap.
dh selamat pn semalam aku bayar deposit utk cop rumah tu dl..

Rumah sgt besederhana je..just dduk umah pangsapuri je kt bukit kinrara.
rumah nya kena repair sikit2..masa kami dtg tgk tu, tuan rumah ckp die belum repair lagi..
sebelum kami masuk bulan 4 nie, die akan repair rumah tu dl la..

Lega sgt hati nie bila dh dpt rumah sewa yg dekat dgn tempat kerja kami, senang utk En Tunang balik tengah hari utk tukar makanan sugar glider aku tu..bayar sewa pn murah je utk kawasan dekat pj nie..

kt sini la kami akn tinggal sementara nnt sebelum nk beli rumah baru..

senang hati sgt..lalalalalala....


  • Share:

You Might Also Like

7 comments

  1. happy birthday adik..
    wah senang je ana nak dapat uma balik kan..
    congrats

    ReplyDelete
  2. ssh jugak la nk dpt..nie dh 2 minggu cri umah sewa..

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah.. settle jua pencarian umah sewa.. selamat semuanya :)

    ReplyDelete
  4. best3 dah dpt umah...
    xsabar nak pindah umah yg lebh dekat lg..
    i wonder when... huhu

    ReplyDelete
  5. @sarah: alhamdullilah la..settel hal satu nie..hihi

    @diyana: diyana pn nk pindah umah ke??

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah... bestnya dah dapat rumah sewa... kehidupan lepas kawen tu lg penting.... yeahh, pas ni beli barang2 rumah plk

    ReplyDelete