Honeymoon

Pre, Past & Present Honeymoon

10:58 AM

WAH.
mcm banyak je honeymoon yg dh dirancang nie ye..

Korang2..sapa yg g matta fair last weekend???

hihi pastila aku pun g jugak tau..

ada 3 tempat percutian yg aku dh book pn..hihi


nie percutian pertama utk bulan 6 lepas kahwin nnt..hihi yg nie pilihan En Tunang nk g Pulau Perhentian..tp aku ok je sebab xpernah g sini lagi..





 yg nie percutian paling lama aku g 5 hari. yg nie percutian pilihan aku..sebelum pn mmg dh ada inform kt entry dulu2.

percutiyg lama nie kami cadang nk dduk kt bandar kk 2 malam dan 2 malam lg kt kundasang.
utk 2 mlm kt bandar kk tu nk jalan2 g Tunku Abdul Rahman Park.boleh snorkeling kt 3 pulau berhampiran.

utk 2 mlm kt kundasang pulak aku cadang nk jalan2 kt kinabalu park, dairy farm, & mcm2 lagi la..




 nie percutian ketiga.takpasti lagi nk g bila tp yg nie aku dh byr deposit valid utk setahun.maybe ini aku nk g tahun depan la kot.

cukup la kot utk setahun nie..tp ada 2-3 percutian lain yg belum pasti..sebab tu mcm family day @ reunion sekolah.

tak sabar nk enjoy cuti2 malaysia..dh lama kot aku xcuti sejak tukar kerja tahun lps..


You Might Also Like

9 comments

  1. best nya cuti....
    kitorg dh lama xpergi cuti2.... hehe

    ReplyDelete
  2. besttt nyaa. Tak berkesempatan p Matta last weekend. Lama juga tak bercuti ni. Kelas pun dah nak stat. Hew hew...

    ReplyDelete
  3. dila pun same....sabah trip honeymoon..amek pakej mase matta fair last year.ana gune agent mane? murah tak?

    ReplyDelete
  4. X smpy g matta fair...murah2 erk...

    ReplyDelete
  5. @dilla: ana x pkai agent..ana ambik direct hotel..

    ReplyDelete
  6. @mila: murah2 jgk la...lbih kurang je dgn tahun2 lps..

    ReplyDelete
  7. hahahah. best kan planning. Sya kawen Lmbt g tp ade yg da book da. hehehe

    ReplyDelete
  8. ala xpe..sya pn xlama je lagi kn..

    ReplyDelete

SUBSCRIBE