Wedding Stuff

Sambungan BUtton Badge Rm1

9:22 AM

Entry nie sambung dari entry yg lepas psl button badge Rm 1 tu..boleh klik link kt bwh klo korg terlupe entry yg mne 1 ye.



Button nie aku beli dari Shuqrie..
Die ada wt promo mase tu button just rm1 je..aku just tempah utk 60 pcs je..sikit kn..tp cukup utk semue vendor yg terlibat+family+pengangah sekali tau..
Kalu nk di ikutkan ka selalunya button badge harge paling murang pn korang boleh dpt rm1.50 dgn kuantiti 1000 ke atas kan..klo beli dlm kuantity yg sikit nak2 lagi bwh 100 pcs nie sellunya harga dlm rm2.00-rm3.00 lebih.

Bila Shuqrie wt promo aku terus la tempah je..hahahaha
aku tak tahu la sekarang masih harga sama ke x..kalao nak tahu just tnya jela kt die ye..

Shuqrie sgt senang nk deal sgt die. segala feed back akan dpt secepat mungkin..

Gambar button yg aku wt teaser tu mmg aku wt hitam putih sebab sebenarnya ada 2 kolor button yg berbeza. satu utk pihak/mjlis sebelah aku dan satu lagi utk pihak lelaki.

kalau koraang berminat nk wt button nie boleh la tempah kt shuqrie ye..

You Might Also Like

4 comments

  1. uwaaa...xLEh bukak fb kt office. nangess =(

    ReplyDelete
  2. Klo sya nak..kte bagi no tefon die la..sng sikit..

    ReplyDelete
  3. ALAA..TALEH BUKAK FB KT OPIS ..MSIH ADE LG KE PROMO DIE NIE?

    ReplyDelete
  4. @bella : xpe2

    blk nnt try tnye die ye..

    ReplyDelete

SUBSCRIBE