Bilik Pengantin

Idea Hias Bilik Pengantin

8:56 AM

Tak lama lagi dh nk start hias bilik pengantin..better aku cari idea awal2 la..rasanya lg 3 bulan nk kawen nie ok kot dh time sesuai utk cari idea nk hiasa bilik pengantin nnt.

disebabkan rumah family aku nie flat je, so tahu2 la biliknya mmg la kecik kn..nie pn aku pakai bilik mak bapak aku utk jadi bilik pengantin nnt.kami bukan tido situ pn nnt, just utk ambk2 gmbr dgn bersiap je..

ruang bilik yang terhad nie, aku nk hias secara minimal je..tak nak nnt nmpk cm lagi bertambah sempit kn..

ada beberapa item yg aku dh pn beli..tp belum pasti nk guna ke x nnt..hahaha

1. Kelambu Romatika nie..hihi

kelambu yg aku beli warna krim,bukan wrna pink ye..

2. Sarung Bantal

bantal yg aku order lebih kurang mcm nie tp ada lain sikit la..

3. Cat Bilik

Bilik dan rumah sekali telah pn aku cat..utk bilik pengantin dh cat wrne putih mutiara..



4. Langsir

Langsir pn dh aku beli sekali utk 1 rumah. 



4. Love Photo Frame

Ada wall frame yg aku dh beli.warna putih framenya..yg nie pn utk gantung dlm bilik pengantin jugak..



Additional deco aku nak gubah bunga utk letak kt dlm pasu meja dgn ats katil sikit je..
gubah mengubah nie boleh suruh ibu angkat aka jiran aku je wt.hahahaha


You Might Also Like

4 comments

  1. wewittt...suka kelambu tu :)
    tak sabar nak tengok decor bilik pengantin ni!

    ReplyDelete
  2. @we: klo suke jom la beli jugak..hihi

    ReplyDelete
  3. weewitt juge. hah haa. suke juge kelambu tu. beli kat mana? :)

    ReplyDelete
  4. @ct: ana beli kt dlm fb je..http://www.facebook.com/DanialShop

    ReplyDelete

SUBSCRIBE