AlKisah Cuti Kahwin

By Farhana IezAna - 3:48 PM


HUHU rasa kecewa sikit..

Kenapa aku kecewa nie????knp??knp???

Bukan la aku xdpt cuti kahwin pn..
tp tempoh cuti yg aku nk tu, terpakse dipendekkan..
SEDIHNYA la..


Jeles dgn En Tunang sbb die dpt cuti direct 2 minggu, tp aku kurang 3 hari dari yg sepatutnya..
Mula2 dh rancang nk ambik cuti start 14.6-30.6..kire nya 11 hari berkerja la yg aku cuti..

tp boss xbg plak. die ckp klo boleh masuk, aku kena masuk kerja..dh siap tipu tu mcm2 aku ckp tp last2 die ckp nk aku masuk kerja 18.6-20.6..

Baru cadang2 nk g fraser hill ambk post wedding shoot kt sana.
Bile ckp dgn En Tunang pasal cuti aku pendek sikit dari die, die ckp nk jgk g fraser hill tu ambk gmbr. so nnt mungkin aku akan ambk mc je utk 18.6(1-2 hari)..sebab en tunang nk jugak g fraser hill 2 mlm..


Sekarang jadinya yg dh di approve, hanya la 8 hari cuti je.xpela kn dari xdpt cuti..nnt kg bulan 9 aku nk cuti lagi 5 hari..hope yg tu nnt di approve kn jugak la..


  • Share:

You Might Also Like

2 comments

  1. Bertabahlah hati dear... Yg penting dpt cuti dan oegi bercuti... Dgn yg tersayang... :)

    ReplyDelete
  2. sbr ye dear! xpe at least sis dpt cuti.. fiqa nanti lepas nikah esoknya sambung masuk u balik kuliah sem7 dah start huk3

    ReplyDelete