Persiapan Kahwin

Pre Wedding Saja2

9:57 AM

Alkisahnya semalam aku jalan2 g putrajaya..singgah la kt taman botani tu..dlm rancangan memang nk ambk gambar sendiri la utk letak kt bunting..

Kami dh siap2 bawak triport segala utk ambk gambar sendiri la nie..

cari port2 yg sesuai dan xramai org sbb En Tunang aku nie klo ada org ramai ke kt tempat tu, mesti die xnk ambk gambar sebab malu2 konon ny..hahaha


Layan gambar dulu la ye..






















Tp sekarang xtau nk pilih gambr mana utk kt bunting..huhuhu pening2..


Gambr kt bawah ni jgn muntah ye..ni Minah poyo sebenarnya..saja boh 1 je gmbr poyo nie..huahauahua

Just beberapa shoot je kiteorg ambk sbb jalan kaki jauh dh..mendaki bukit lagi..sampai berpeluh2 la kiteorg..beli dh berpeluh, mood nk shoot tu dh xde plak..

so rasanya yg sempat kami shoot tu cukup la utk jadikan gambar bunting nnt..

You Might Also Like

5 comments

  1. kt mn ni..cntik tmpt dea... dila suka pic yg no.4 :)

    ReplyDelete
  2. @dilla: nie kt taman botani putrajaya..

    ReplyDelete
  3. npe ana tak naik taman saujana kt presint 11? y kat situ lagi cantik, sbb ade europe garden.. nanti ade mase g la, wt pre wed part II.. hehehe

    ReplyDelete
  4. Baru tahu ada taman tu masa tgk entry mila. maybe nk g nnk utk outdoor shoot kawen..hihi

    ReplyDelete
  5. tunang awak mcm partner kita..lelaki mmg xsuka ambik gamba ke? msykil ni..hihihih

    ReplyDelete

SUBSCRIBE