Murnie Wedding Day

By Farhana IezAna - 12:31 PM

Last week aku attend wedding one of my dorm member masa study kt Teknik Sg Buloh dl.

disebabkan memang dh lama betol xada kawan dorm yg kwen, so kami pn dtg rombangan 1 dorm beramai2 ke majlis kawan aku nie..

Majlis kt Felda Behrang. tp bukan semuenya 1 dorm yg dpt dtg la..rasanya lebih separuh jugak yg dtg..so itu pn dh cukup baik..maybe masa wedding aku nnt lebih ramai la yg dtg..

so entry kali nie lebih bnyk gmbr dri membebel..layan gambr jela ye..hihi

Photobooth corner sweet like candy nie..comel la..


Siap ada penari zapin lagi tau..sebab die org bersilat2 nie..hihi


Pelamin yg sangat gorgeous dari Zaifie Zainal Creation.


siap ada belon besar ni lagi tau..senang kami nk cari rumahnya..

My dormmate yg super awsome

Harusla bakal pengantin pn nk menempeng jugak..hihi

Sebelum balik msetila nk bergambar kt Entrance deco nie dl..

Selamat pengantin baru buat Murnie & Faiz..
-Barakallah-

  • Share:

You Might Also Like

4 comments

  1. Farhana...tau x ktna leh tempah belon besar tuh? Dila mmg teringin sgt nk ade belon tu as petunjuk arah..huhhhhuu :)

    ReplyDelete
  2. cantiknya wedding beliau.. pepel theme.. suka photobooth... owh i want it too.. tatau dapat ke x.. hahahaha..

    ReplyDelete
  3. wah purple theme... chantek semuanya... suka pelamin n photobooth yang super cute tu... :)

    ReplyDelete
  4. @dilla: xtau la pulak..kena tnya mmbr la mcm tu..hihi

    @sarah: cantik ny..tp ana pn xtau photobooth tu die pakai vendor apa.

    @WE: betul2..semuenya cantik..

    ReplyDelete